سرمایهگذاران ایرانی، روس و عراقی دیگر خانههای ترکی نمیخرند؟
ترکیه مدتی است که با تورم بالا مواجه شده و در این بین بازار مسکنش هم تحت تاثیر قرار گرفته است. ظاهرا این مسئله باعث شده میزان مشتریهای خارجی در بازار املاک این کشور کاهش پیدا کند.
به گزارش اکوایران، در یازده ماه نخست از سال ۲۰۲۳، تعداد سرمایهگذاران خارجی در بازار مسکن ترکیه نسبت به مدت مشابه در سال گذشتهاش کاهش پیدا کرده است.
کاهش تمایل مشتریان خارجی به بازار مسکن ترکیه در حالی رخ داده که طی سالهای اخیر به استثنای سال ۲۰۲۰ و همهگیری کرونا، ترکیه همواره با استقبال سرمایهگذاران خارجی در بخش مسکن همراه میشد.
بررسیها نشان میدهد بعد از جنگ روسیه و اوکراین، سرمایهگذاران روس اصلیترین مشتری بازار مسکن در ترکیه بودهاند.
ایرانیها و عراقیها هم در جایگاه دوم و سوم در زمینه خرید مسکن در ترکیه قرار داشتهاند. با این حال، میزان استقبال روسها از مسکن در ترکیه به قدری بالا بود که حتی بانکهای ترک، حساب روبل هم افتتاح کردند.
ظاهرا یکی از اصلیترین دلایل استقبال سرمایهگذاران خارجی از مسکن در ترکیه، تسهیل قوانین برای خریداران خارجی بوده است. برای نخستین بار در سال ۲۰۰۲ بازار مسکن ترکیه به روی سرمایهگذاران خارجی باز شد. در آن زمان خریداران فقط میتوانستند در مناطقی محدود، خانه بخرند. حالا اما شرایط به کلی تغییر کرده و خریداران خارجی با خیالی آسوده خانههای خود را در خاک ترکیه تحویل میگیرند.
در ویدیوی بالا توضیح دادهایم که میزان خرید خانه توسط خریداران و سرمایهگذاران روس، ایرانی و عراقی طی یک سال اخیر چه تغییراتی داشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
چین آب پاکی را روی دست ترامپ ریخت؛ واکنش پکن به نزدیکی آمریکا و روسیه
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
آمادگی ایران برای دوره گذار
-
فایننشال تایمز: محاسبات فعلی ایران و آمریکا به نفع تقابل است یا توافق؟