مهدی فضائلی در گفتگوی تلویزیونی ابعاد مختلف «جنگ رمضان» را تشریح کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن سست کردن اراده‌ها در داخل کشور است و ایجاد تردید در مردم و در بین نیروهایی که موثر است امروز در کشور، تردید افکنی خیلی برای آن‌ها در این شرایط مهم است که این عزم و اراده‌ای که امروز شکل گرفته بتوانند خللی در آن به وجود آورند.

به گزارش اکوایران به نقل از ایلنا، مهدی فضایلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه‌ای در گفتگوی تلویزیونی ابعاد مختلف «جنگ رمضان» را تشریح و به پرسش‌ها در این باره پاسخ داد. 

این بلندپروازی های دشمن، ابعاد مختلفی دارد، ما مکرر این را مطرح کردیم که دشمن دچار اشتباه محاسباتی شده؛ از اول انقلاب در مورد انقلاب ما و این اشتباه محاسباتی در مقاطع مختلف تکرار شده تا الان که این جنگ رمضان و جنگی که همچنان درگیر آن هستیم، کماکان این اشتباه بارها و بارها تکرار شده است. بخش مهمی شاید مهمترین بخش آن، این است که اساساً دشمن یک بخش مهم این ماجرا را اصلاً دستگاه محاسباتی آن، نمی‌تواند فهم کند که آن همان بحث نصرت الهی است.

یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن سست کردن اراده‌ها در داخل کشور است و ایجاد تردید در مردم و در بین نیروهایی که موثر است امروز در کشور، تردید افکنی خیلی برای آن‌ها در این شرایط مهم است که این عزم و اراده‌ای که امروز شکل گرفته بتوانند خللی در آن به وجود آورند، این یکی از اهداف شان است که مردم ما باید هوشیار باشند، در پیام رهبر معظم انقلاب به این مسئله توجه شده بود، علاوه بر این تحلیل‌های مختلفی در مورد انگیزه کاری که ترامپ انجام داد مطرح شده است، که این‌ها با همه محتمل است و قابل جمع است و این جور نیست که این احتمالات با هم تناقضی داد، برای کنترل قیمت نفت این فاصله‌ای ایجاد کرده که تصویر مقطعی هم داشت قیمت نفت کاهش پیدا کرد و مجددا شروع کرد به افزایش که در خود همین ماجرا، در پرانتز باید بگوییم که احتمالات جدی در مورد اقتصادهای مالی هم است.

ترامپ و تیمش تیم اقتصادی و قمار باز هستند و وقتی آن‌ها اطلاع داشته باشند از اینکه ترامپ می‌خواهد این حرف را بزند، می‌دانند روی بازارهای مختلف و بورس و قیمت نفت چه خواهد شد و معاملات نفتی که قبل از این شده است وشرط بندی‌هایی که صورت گرفته این‌ها فسادهای پشت صحنه این ماجراست که خودش یک داستان مفصلی باشد که در زمان خودش به آن پرداخت، یک احتمال بحث خرید زمان بود برای آمادگی‌هایی بیشتری برای اعزام نیروهای زمینی شان به منطقه، این‌ها را ما ممکن است به عنوان یک احتمال در نظر بگیریم و تحلیل گران سیاسی در تحلیل‌های شان به آن توجه کنند و قطعا نیروهای مسلح ما که اشراف میدانی دارند، این را رصد می‌کنند جابه جایی نیروها و این‌ها را آن‌ها به طور دقیق زیر نظر دارند.

اگر دشمن این حماقت را مرتکب شوند بخواهند وارد جنگ زمینی شود، جزایر ما را تهدید کند و این‌ها حتما یک آتش مضاعفی را در منطقه شعله ور خواهد کرد که دامنه اش بعضی از کشورهای منطقه که مطرح است ممکن است زمینه این تهاجم زمینی را آن‌ها فراهم کنند و پشتیبانی کنند، حتما به شدت دامن آن‌ها را فراخواهد گرفت و از آن طرف آسیب پذیری خیلی جدی برای نیروهای آمریکایی به وجود خواهد آمد و نباید این حماقت را انجام دهند مگر این که خود این نشان می‌دهد که دچار یک استیصالی شده‌اند که کلافه شدند و نمی‌توانند درست کار کنند و احتمالات دیگری که سر قضیه مطرح است و در تحلیل تحلیلگران هم مطرح است.

همان طور که فرمانده هوافضای سپاه؛ سردار موسوی فرمودند که شما خیابان را نگه دارید، میدان را ما، این هماهنگی بین میدان و خیابان، یک اتفاق خیلی مهمی است که هم‌افزایی دارد؛ یعنی میدان وقتی شیلک می‌کند، وقتی آن طور با شجاعت و با تدبیر عملیات نظامی را هدایت می‌کند و مردم می‌بینند این توانمندی، قدرت، قوت و اقتدار کشورشان را، انگیزه پیدا می‌کنند برای حضور در میدان، وقتی مردم در میدان و خیابان‌ها حاضر می‌شوند با این شور و هیجان، اینها آن انرژی و خرج موشک را تقویت می‌کنند.