مسعود پزشکیان از اعطای اختیاراتی به دولت از سوی رهبر انقلاب در زمینه گفت‌وگوها خبر داد.

اکوایران: به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان امروز (دوشنبه ۱۱ آبان‌) در نشست با استانداران و شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان کشور که با موضوع تقویت معیشت مردم برگزار شد، با تاکید بر اینکه نباید بپذیریم عده‌ای از مردم در تأمین نیازها اولیه و ضروری خود ناتوان باشند، گفت:‌ باید با مدیریت درست، کمک به کسانی که در امورات زندگی با مشکل مواجه هستند را در اولویت قرار دهیم و بتوانیم حداقل معیشت را برای ایشان فراهم کنیم.

رهبر انقلاب در زمینه گفت‌وگوها اختیاراتی به دولت داده‌اند

پزشکیان با تأکید بر اینکه باید از چالش‌ها و بحرانی که امروز دشمنان برای کشورمان ساخته‌اند با همراهی و همکاری مردم عبور کنیم، افزود: تلاش می‌کنیم با گفت‌وگو مشکل را حل کنیم در این زمینه رهبر معظم انقلاب اختیاراتی نیز به دولت داده‌اند.

مراکز بی بازده و پرمصرف، می‌تواند تعطیل شود

پزشکیان با بیان اینکه باید اقدامات مفید و اثرگذار را با قدرت رصد و نظارت کنیم، ادامه داد: مدیریت مصرف انرژی و سوخت نقش مهمی در جلوگیری از قطع برق و گاز بخش تولید خواهد داشت؛ حاضرم برق اتاق خود را قطع کنم اما برق و گاز بخش تولید قطع نشود. اگر این فرهنگ ایجاد شود که با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی تولید متوقف نخواهد شد و کارگری بیکار نشود می‌توانیم در مقابل توطئه نقشه‌های شوم دشمنان بایستیم، برای تحقق این هدف همه بخش‌های مدیریتی کشور در رده‌های مختلف باید پای کار بیایند. سالن‌های همایش پرمصرف، استخرها و مراکز بی بازده و پرمصرف، می‌تواند تعطیل شود و برق و گاز این مراکز به بخش تولید اختصاص یابد تا تولید کشور متوقف نشود.

 

پزشکیان درباره ساماندهی ارائه کالابرگ و شناسایی دقیق دهک‌ها، گفت: یارانه باید عادلانه توزیع شود، هیچ منطقی وجود ندارد کسانی که توانمندی و سرمایه بالایی دارند، بیشتر از یارانه دولتی و امکانات برخوردار باشند. بهترین کار این است که ما عموم مردم و رضایت اکثریت جامعه را ببینیم، زیرا رضایت عموم مردم نارضایتی یک قشر خاص را بی‌اثر خواهد کرد.