نیمه‌افراشته شدن پرچم آمریکا در کاخ سفید بخاطر مرگ ترامپ نیست.

به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام رسمی کاخ سفید، ترامپ در تاریخ ۲۷ اوت ۲۰۲۵، به‌منظور ادای احترام به قربانیان تیراندازی در کلیسای Annunciation در مینیاپولیس، دستور داد که پرچم ایالات متحده در کاخ سفید و تمامی ساختمان‌های دولتی، پست‌های نظامی، ایستگاه‌های دریایی و کشتی‌های نیروی دریایی فدرال تا غروب ۳۱ اوت ۲۰۲۵ در حالت نیمه‌افراشته قرار گیرد.

رسانه‌های آمریکایی پنجم شهریور از وقوع تیراندازی در کلیسایی در شهر مینیاپولیس واقع در ایالت مینه‌سوتا خبر دادند و مقامات در ادامه کشته شدن سه تن و زخمی شدن ۲۰ نفر را تایید کردند.

ترامپ بلافاصله به این حادثه تیراندازی واکنش نشان داد و دستور داد تا تمام پرچم‌ها در ساختمان‌های دولتی و پایگاه‌های نظامی نیمه‌افراشته شوند و تاکید کرد که پرچم‌ها تا غروب ۳۱ آگوست نیمه‌افراشته باقی خواهند ماند. رابین وِستمن، مظنون این حادثه در جریان تیراندازی مذکور ۱۱۶ گلوله شلیک و سپس اقدام به خودکشی کرد.

این اتفاق گمانه‌زنی‌ها درباره  وضعیت سلامتی رئیس جمهور آمریکا را تشدید کرد؛ با این حال اعلام رسمی کتخ سفید این احتمال را رد می‌کند.

بیشتر بخوانید
ترامپ نمرده؛ دارد گلف بازی می کند + عکس

اکوایران: آکسیوس نوشت: حال ترامپ خوب است و امروز گلف بازی می کند.