محمود سریعالقلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی در پانزدهمین همایش جامع معدن و صنایع معدنی به میزبانی گروه رسانهای دنیای اقتصاد به بررسی اشتراکات آمریکا و اسرائیل در استراتژی با ایران پرداخت.
او تاکید کرد که هر کشوری که بخواهد زمین بخورد، منابع مالی آن باید محدود شود. به همین دلیل اصلی ترین استراتژی آمریکا و اسرائیل محدود کردن منابع مالی ایران است که توسط تحریمها درحال وقوع است.
سریعالقلم گامهای بعدی این استراتژی را به ترتیب حملات سایبری به رمز ارزها، حملات نظامی به مراکز نظامی و هستهای، جلوگیری از عادی شدن روابط خارجی ایران و حفظ فضای التهاب و تنش نظامی نام برد.
در ادامه به تفاوت استراتژی این دو کشور نسبت به ایران پرداخت و گفت: آمریکا تمایل دارد تا ایران بدون رژیم چنج، جنگ و تجزیه سرزمینی تسلیم شود اما اسرائیل خواستار تجزیه سرزمینی و رژیم چنج در ایران است.