به گزارش اکوایران، شیخ نعیم قاسم در دیدار با علی لاریجانی اظهار داشت: حزب الله آماده همکاری با همه کسانی است که در مقابل دشمن اسرائیلی به عنوان خطری برای همه، ایستاده اند.
وی در این دیدار که مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت نیز در آن حضور داشت، افزود: ما ایمان داریم که سلطه متجاوز اسرائیلی در برابر این ایستادگی، پایان خفتباری دارد.
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز در این دیدار تاکید کرد که ایران بر اساس رهنمودهای آیت الله العظمی علی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنار لبنان و مقاومت این کشور ایستاده و از آن حمایت میکند و در تمام سطوح برای حمایت از این کشور و مقاومت آن آماده است.
لاریجانی صبح دیروز شنبه به منظور شرکت در مراسم ویژه نخستین سالگرد شهدای مقاومت و در صد آنان سید حسن نصرالله، وارد بیروت شد.