وزیر خارجه ایران در مصاحبه‌ای بر اهمیت تعامل با کشورهای منطقه تأکید کرد.

به گزارش اکوایران به نقل از خبرآنلاین،وزیر امور خارجه در مصاحبه فرانس۲۴:نامه رئیس‌جمهور ما به آقای بن‌سلمان هیچ ارتباطی به موضوع هسته‌ای نداشت. این نامه درباره موضوع حج و تشکر از عربستان برای میزبانی بسیار خوب از زائران ایرانی در سال گذشته و آمادگی برای حج‌های آینده بود.

ایران و عربستان در سطح بسیار خوبی تفاهم درباره صلح و ثبات منطقه تفاهم دارند. همکاری کشورهای منطقه، به‌ویژه ایران و عربستان به‌عنوان دو قدرت بزرگ، نقش کلیدی در ثبات منطقه دارد.

اما درباره موضوع هسته‌ای، مشکل ما نبودِ واسطه نیست؛ مشکل، همان رویکرد و‌ رفتار آمریکا است. تا زمانی که این رفتار تغییر نکند، چگونه می‌توان مذاکره کرد؟

این موضوع ربطی به واسطه‌ها ندارد. کشورهای بسیاری در منطقه به ویژه کشورهای دوست تلاش کرده‌اند نقش میانجی ایفا کنند، و ما هم با همهٔ آنها در تماسیم و از آن ها قدردانی می کنیم اما باز هم می‌گویم: مشکل جای دیگری است.

بیشتر بخوانید
آژانس میتواند از تاسیسات بازدید کند؟/ عراقچی: در شرایط فعلی نزدیک شدن به تأسیسات بمباران شده خطرناک است

وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه فرانس 24 با بیان کرد که ما پیش‌تر حسن‌نیت خود را برای همکاری با آژانس نشان دادیم، ازجمله در قاهره، با نقش آفرینی دوستان مصری.