وزیر خارجه ایران در مصاحبه با کیودو ژاپن: ما از هر ابتکاری که بتواند این جنگ را به‌طور کامل پایان دهد، استقبال می‌کنیم.

به گزارش اکوایران به نقل از مهر، وزیر خارجه ایران در مصاحبه با کیودو ژاپن: ما از هر ابتکاری که بتواند این جنگ را به‌طور کامل پایان دهد، استقبال می‌کنیم؛ آمادۀ شنیدن و بررسی هستیم.در حال حاضر، هرچند برخی کشورها در تلاش برای یافتن راه‌حل هستند، به نظر نمی‌رسد ایالات متحده آمادگی توقف تجاوز خود را داشته باشد. بنابراین ما به دفاع از خود ادامه می‌دهیم.
جنگ باید به‌طور کامل و دائمی پایان یابد و باید تضمین‌هایی وجود داشته باشد که این وضعیت دوباره تکرار نخواهد شد. همچنین خساراتی که به ایران وارد شده است باید جبران شود.
آنچه ما انجام می‌دهیم، صرفاً دفاع از خود است. ما به دفاع از خود، هرچقدر که لازم باشد و تا هر زمان که لازم باشد، ادامه خواهیم داد.