سخنگوی کرملین با تأکید بر اینکه واکنش روسیه نسبت به سرایت درگیری خاورمیانه به دریای خزر بسیار منفی خواهد بود، از آمریکا و اسرائیل خواست که از گسترش دادن دامنه درگیری به این منطقه خودداری کنند.

به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، سخنگوی کرملین با تأکید بر اینکه واکنش روسیه نسبت به سرایت درگیری خاورمیانه به دریای خزر بسیار منفی خواهد بود، از آمریکا و اسرائیل خواست که از گسترش دادن دامنه درگیری به این منطقه خودداری کنند.
دیمیتری پسکوف روز سه‌شنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: این تجاوز نظامی در حالی آغاز شد که ایران تمایل و آمادگی خود را برای مذاکره با ایالات متحده نشان داده بود.
وی اظهار داشت: همانگونه که همه جهانیان مطلع هستند، ایران پایبندی خود به مذاکرات را با موفقیت در عمل تأیید کرد، مذاکراتی که کاملاً با موفقیت پیش می‌رفت.
سخنگوی کرملین یادآور شد:‌ تا لحظه نخستین حمله به ایران، [تهران] برای ادامه مذاکرات آماده بود.
پسکوف در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: مواضع مقامات ایالات متحده و ایران در مورد احتمال تماس، مذاکره و توافق متفاوت است و ما نمی‌دانیم که اوضاع واقعاً چگونه پیش می‌رود.