مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی پس از اعلام خبر آتش‌بس میان ایران و آمریکا، خواستار نظارت آژانس بر فعالیت هسته‌ای ایران شد.

به گزارش اکوایران به نقل از همشهری‌آنلاین،رافائل گروسی امروز (چهارشنبه) از آتش‌بس میان ایران و آمریکا استقبال کرد و پیشنهاد داده که آژانس بین‌الملل انرژی اتمی در زمینه راستی‌آزمایی و نظارت بر فعالیت هسته‌ای ایران ایفای نقش کند.

گروسی که در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و مورد حمله قرار گرفتن اطراف نیروگاه بوشهر، تنها به ابراز نگرانی و خویشتنداری بسنده کرده بود، اعلام کرده که آژانس آماده است تا از تلاش‌ها برای یافتن یک راه‌حل پایدار که برنامه هسته‌ای تهران را نیز در بر بگیرد، حمایت کند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مدیرکل آژانس، آقای گروسی، از بازگشت به دیپلماسی با هدف دستیابی به یک توافق از طریق مذاکره درباره موضوعات کلیدی، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، استقبال می‌کند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از طریق نقش نظارتی و راستی‌آزمایی ضروری و غیرقابل‌چشم‌پوشی خود، آمادگی کامل برای حمایت از این تلاش‌ها را دارد.»

ترامپ بامداد امروز (چهارشنبه) با پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای ایران گفته بود: «تقریباً تمام نکات مختلف اختلاف گذشته بین آمریکا و ایران مورد توافق قرار گرفته است، اما یک دوره دو هفته‌ای امکان نهایی شدن و به سرانجام رساندن توافق را فراهم می‌کند. از طرف ایالات متحده آمریکا، به عنوان رئیس جمهور، و همچنین به نمایندگی از کشورهای خاورمیانه، باعث افتخار است که این مشکل بلندمدت در آستانه حل و فصل است».

جمهوری اسلامی ایران صراحتا هشدار داده است، در صورت حمله به نیروگاه‌های ایران، ضمن بستن کامل تنگه هرمز، نه‌تنها نیروگاه‌های رژیم صهیونیستی را ویران خواهد کرد، بلکه نیروگاه برق تمام کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف مشروع خواهد دانست.