رسانه‌های عبری گزارش دادند که دو نفر در جنوب تل‌آویو به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند.

به گزارش اکوایران به نقل از مشرق، این بازداشت در ادامه گزارش‌هایی درباره بازداشت نظامیان اسرائیلی به اتهام همکاری با طرف‌های ایرانی صورت می‌گیرد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دو نفر در جنوب تل‌آویو به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند.

روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت دو اسرائیلی ۱۹ و ۲۱ ساله، ساکن نس تسیونا و بیت عوفید، به اتهام جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی ایران بازداشت شده‌اند. بنا بر این گزارش، یکی از آن‌ها در تدارک سفر به یکی از کشورهای عربی برای گذراندن دوره‌های آموزشی بوده است.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که روز شنبه، شبکه ۷ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود شاباک و پلیس اسرائیل در حال تحقیق درباره شبکه‌ای هستند که مظنون به این است که شامل سربازانی باشد که برای طرف‌های ایرانی فعالیت می‌کردند.

بر اساس این گزارش، شاباک گمان می‌کند که این نظامیان اطلاعاتی درباره محل استقرار سامانه‌ها، پایگاه‌ها و سلاح‌های حساس را درز داده و همچنین درباره مقام‌های بلندپایه دولتی اطلاعات جمع‌آوری کرده‌ باشند.

این نهاد همچنین تأکید کرده بود که دو نظامی نیروی هوایی اسرائیل حدود یک ماه است به ظن ارتباط با طرف‌های خارجی در بازداشت به سر می‌برند.

هم‌زمان، رسانه‌های عبری از ادامه تحقیقات درباره احتمال نفوذ اطلاعاتی ایران در میان برخی نظامیان و غیرنظامیان اسرائیلی خبر می‌دهند.