یک فرد آشنا با این وضعیت به اکسیوس گفت: " جان فلان نمی‌فهمید که رئیس نیست. وظیفه او پیروی از دستورات داده شده است، نه پیروی از دستوراتی که فکر می‌کند باید داده شود." وی افزود: فلان و هگست "با هم کنار نمی‌آیند."

به گزارش اکوایران به نقل از عصرایران،"پیت هگست"، وزیر جنگ آمریکا، "جان فلان" (فیلان) وزیر نیروی دریایی ایالات متحده را اخراج کرد.

 وزیر جنگ آمریکا، "جان فلان"، وزیر نیروی دریایی را اخراج کرد. پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) روز چهارشنبه این اقدام را به عنوان یک استعفای فوری اعلام کرد.

برکناری رئیس غیرنظامی نیروی دریایی بسیاری را غافلگیر کرد. این اقدام در راستای سریال اخراج بسیاری از ژنرال های ارتش آمریکا در رده های مختلف در پیامد جنگ علیه ایران رخ داده است. 

یک فرد آشنا با این وضعیت به اکسیوس گفت: " جان فلان نمی‌فهمید که رئیس نیست. وظیفه او پیروی از دستورات داده شده است، نه پیروی از دستوراتی که فکر می‌کند باید داده شود." وی افزود: فلان و هگست "با هم کنار نمی‌آیند."

"شان پارنل"، سخنگوی ارشد پنتاگون، در پستی در شبکه ایکس (توییتر) گفت که فلان "از دولت خارج می‌شود، بلافاصله". او دلیلی ارائه نکرد.

"هونگ کائو"، معاون وزیر نیروی دریایی، به عنوان سرپرست، این سمت را بر عهده خواهد گرفت. گفته می‌شود که فلان و ترامپ رابطه خوبی دارند. این دو نفر در مورد زنگ زدگی کشتی‌های جنگی با هم پیامک رد و بدل کرده‌اند.

اما منبع دیگری که با این وضعیت آشناست گفت، هگست احساس می‌کرد که فلان با ارتباط مستقیم با ترامپ، که عمارتی در نزدیکی باشگاه مارالاگو ترامپ در فلوریدا دارد، بیش از حد سلسله مراتب فرماندهی را دور زده است.

این اخراج در بحبوحه بن‌بست دریایی با ایران و حدود 3 هفته پس از برکناری ژنرال "رندی جورج"، رئیس ستاد ارتش و دو رهبر نظامی دیگر توسط هگست، رخ می‌دهد.

هگست همچنین با "دانیل دریسکول"، وزیر ارتش، که به خاطر ابتکار تحول ارتش مورد تحسین گسترده قرار گرفته و دوست نزدیک "جی دی ونس"، معاون ترامپ است، اختلاف نظر داشته است.

یک منبع داخلی پنتاگون گفت: "تفاوت بین فلان و دریسکول این است که دریسکول در ابتکار تحول بسیار فعال است. و او آدم ونس است. فلان هیچ‌کدام از این‌ها نیست." با وجود این آشفتگی، هگست همچنان مورد لطف ترامپ است زیرا رابطه محکمی با او، ونس، وزیر امور خارجه مارکو روبیو و ژنرال "دن کین"، رئیس ستاد مشترک ارتش، دارد.

فلان بعدازظهر سه‌شنبه با 12 خبرنگار نشستی برگزار کرد تا در مورد آینده نیروی دریایی و سرمایه‌گذاری‌های اصلی آن، از جمله ناوگان طلایی، بحث کند.

او در آن زمان گفت: ما واقعا نیاز داریم توانایی خود را برای ساخت کشتی‌ها بهبود بخشیم.

پست وزارت نیروی دریایی فلان که یک سرمایه دار قدیمی است، حدود یک سال پیش توسط سنا تایید شد.