کنت گفت: ادامه محاصره، فشار بسیار بیشتری را بر ما وارد می‌کند تا بر ایران. ایران ثابت کرده که می‌تواند درد اقتصادی را تحمل کند، این کار را از ۱۹۷۹ به این سو انجام داده است. محاصره ایران را مجبور نخواهد کرد که غنی‌سازی اورانیوم، موشک‌های بالستیک یا شبکه‌های نیابتی خود را رها کند. در عوض، محاصره به مردم آمریکا آسیب می‌زند و فشار داخلی جدی بر رئیس‌جمهور ایجاد می‌کند.

به گزارش اکوایران به نقل از انتخاب، مقام مستعفی دولت ترامپ ادامه تنگه هرمز را عامل فشار بیشتر بر آمریکا و اقتصاد جهانی عنوان کرد و اظهار داشت: محاصره به مردم آمریکا آسیب می‌زند و فشار داخلی جدی بر رئیس‌جمهور ایجاد می‌کند.

جو کنت مدیر مستعفی مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ گفت: ادامه محاصره، فشار بسیار بیشتری را بر ما وارد می‌کند تا بر ایران. ایران ثابت کرده که می‌تواند درد اقتصادی را تحمل کند، این کار را از ۱۹۷۹ به این سو انجام داده است. محاصره ایران را مجبور نخواهد کرد که غنی‌سازی اورانیوم، موشک‌های بالستیک یا شبکه‌های نیابتی خود را رها کند. در عوض، محاصره به مردم آمریکا آسیب می‌زند و فشار داخلی جدی بر رئیس‌جمهور ایجاد می‌کند.

وی افزود: قیمت بنزین با نزدیک شدن به انتخابات میان‌دوره‌ای به افزایش خود ادامه خواهد داد و به طبقه کارگر آسیب می‌زند ، همان رأی‌دهندگانی که اکثراً از ترامپ و جمهوری‌خواهان حمایت کردند و اکثریت جمهوری‌خواهان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

او ادامه داد: استقرار سه گروه ضربت ناو هواپیمابر به همراه انباشت عظیم هوایی در فرماندهی مرکزی آمریکا برای اجرای محاصره، غیرقابل تحمل است؛ این فرصت‌های فراوانی را به سپاه پاسداران جسور می‌دهد تا به نیروهای آمریکایی حمله کرده و آمریکا را به جنگی بازگرداند که ایران آن را براساس شرایط خود تعریف می‌کند.

کنت تأکید کرد: عواقب جهانی نیز فقط فشار بر ما را افزایش می‌دهد، نه ایران: فراتر از بحران نفت و گاز، محاصره اکنون باعث کمبود جهانی کود شیمیایی می‌شود که بحران‌های جدی امنیت غذایی و قحطی‌های احتمالی را در مناطق آسیب‌پذیر ایجاد خواهد کرد. راه هوشمندانه روشن است: عقب‌نشینی کنید، پیروزی را اعلام کنید و از کاهش تحریم‌ها به عنوان اهرم چانه‌زنی خود با ایران استفاده کنید. این کار مذاکرات را در شرایط ما از سر می‌گیرد، از جنگ جلوگیری می‌کند و از تشدید بیشتر بحران انرژی در داخل و خارج جلوگیری می‌نماید.