به گزارش اکوایران؛ دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، شنبهشب به وقت محلی در مراسم دویستوپنجاهمین سالگرد استقلال این کشور، بار دیگر با تکرار مواضع و ادعاهای جنجالی خود درباره ایران و ونزوئلا، از عملکرد نظامی دولتش دفاع کرد و آمریکا را قدرتمندترین کشور جهان توصیف کرد.
ترامپ در این مراسم مدعی شد: «تبدیل شدن آمریکا به نیرومندترین و قدرتمندترین کشور جهان اتفاقی نبوده است. در دوره نخست ریاستجمهوریام، نیروهای مسلح آمریکا را بازسازی کردیم و سپس از این توان استفاده کردیم.»
او همچنین با اشاره به سیاستهای نظامی واشنگتن، ادعا کرد آمریکا به «موفقیتهای بزرگی» دست یافته و در ادامه با تکرار لفاظیهای خود علیه ایران و ونزوئلا، مدعی شد توان نظامی این کشورها را نابود کرده است.
رئیسجمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنانش، سالگرد اعلامیه استقلال را نماد عظمت ایالات متحده دانست و گفت آمریکا طی ۲۵۰ سال گذشته برجستهترین دستاورد تاریخ بشر بوده است. ترامپ همچنین این کشور را «خانه آزادی» خواند و مدعی شد ایالات متحده اکنون بیش از هر زمان دیگری در بهترین وضعیت خود قرار دارد.
او در ادامه با تمجید از مردم آمریکا گفت هیچ ملتی به اندازه آمریکاییها در تاریخ بشر پیشرفت نکرده، شجاعت نشان نداده و بیعدالتیها را اصلاح نکرده است. ترامپ همچنین ایالات متحده را نماد امید، روشنایی و افتخار برای ملتهای جهان توصیف کرد.
ترامپ در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد قانون اساسی آمریکا یکی از عادلانهترین اسناد سیاسی تاریخ است و این کشور پس از ۲۵۰ سال همچنان بهترین ملت روی زمین باقی مانده است. او همچنین مدعی شد که آمریکا برخلاف بسیاری از نقاط جهان، همچنان از آزادی بیان، آزادی مذهب و عدالت برابر در برابر قانون برخوردار است.
رئیسجمهوری آمریکا در ابتدای سخنان خود به تأخیر در برگزاری مراسم به دلیل شرایط نامساعد جوی اشاره کرد و گفت حتی اگر لازم بود تا ساعت چهار صبح برای سخنرانی صبر کند، در این مراسم حاضر میشد. او همچنین در واکنش به تخلیه محل جشن چهارم ژوئیه در واشنگتن به دلیل طوفان، در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشته بود که باران مانع برگزاری جشن ۲۵۰ سالگی استقلال آمریکا نخواهد شد.