ایران و آمریکا در حال سنجش هزینه‌ها و شروط ورود به دور تازه مذاکرات هستند؛ در حالی که هیچ‌یک از طرفین تمایلی به ورود به یک جنگ تمام‌عیار ندارند.

به گزارش اکوایران به نقل از انتخاب، الجزیره نوشت: به گفته لورنزو کامل، استاد تاریخ بین‌الملل در دانشگاه تورین، مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده است، اما هیچ‌یک از دو طرف خواهان جنگی تمام‌عیار نیستند.

کامل گفت: «هر دو طرف، یعنی ایران و آمریکا، در حال تعیین یک هزینه احتمالی برای ورود به مذاکرات هستند.»

او افزود هیچ‌یک از دو طرف خواهان جنگی تمام‌عیار نیست، اما هیچ‌کدام نیز نمی‌توانند در برابر افکار عمومی داخلی خود ضعیف به نظر برسند.

کامل اضافه کرد که از منظر تاریخی، بسیاری از ایرانیان رویدادهای کنونی را از دریچه مقاومت و حاکمیت ملی می‌بینند؛ عنصری که نمی‌توان در مذاکرات دیپلماتیک آن را نادیده گرفت.

کامل درباره سفر محسن نقوی به تهران گفت بدون پرداختن به مسائل ساختاری اصلی، تأثیر پاکستان و دیگر بازیگران خارجی بسیار محدود خواهد بود.

او در پایان گفت: «به‌دست آوردن صلح بسیار دشوارتر از پیروز شدن در جنگ است.»