به گزارش اکوایران؛ فارس نوشت: رویترز خبر داد که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا با فشار یوفا، AFC و کونکاکاف با پیشنهاد توزیع درآمد ۲.۱ میلیارد دلاری بین ۲۱۱ عضو فیفا موافقت کرد.یعنی با توزیع این رقم نجومی، فدراسیون فوتبال ایران ۱۰ میلیون دلار کسب خواهد کرد.
جیانی اینفانتینو از ماه گذشته به شدت تحت فشار است. رئیس فیفا برای نشستن روی صندلی ریاست در دوره چهارم انتخابات به دلیل زد و بند سیاسی با ترامپ و طرح جنجالی فروش حقوق جام جهانی به شدت تحت فشار قرار دارد.
حالا رویترز خبر میدهد که رئیس فیفا با طرح چفرین، رئیس یوفا برای توزیع ۱۰ میلیون دلار به هر فدراسیون عضو فیفا از درآمد ۲.۱ میلیارد دلاری این نهاد موافقت کرده است.براساس گزارش رویترز، عقبنشینی اینفانتینو از موضع سابق خود برای توزیع درآمد فیفا نشاندهنده نرمش این فرد برای جلب رضایت ۲۱۱ عضو در انتخابات پیشرو است.