به گزارش اکوایران به نقل از همشهری آنلاین، راشا تودی نوشت: دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، گفت که تصمیم رهبری کنونی ارمنستان برای تغییر مسیر توسعه این کشور پیامدهای مثبتی نخواهد داشت.
به گفته او، بدترین سناریو برای ارمنستان میتواند تبدیل شدن این کشور به «اوکراینی جدید» باشد.
رئیسجمهور سابق روسیه و متحد پوتین گفت «برخی کشورها اکنون در تلاش هستند در قفقاز تنش ایجاد کنند و کشورهای قفقاز جنوبی را از یکدیگر جدا کنند. ما با احتیاط این تحولات را زیر نظر داریم».
او سپس گرجستان را مثال زد و گفت «ابتدا کشورهای غربی از گرجستان دعوت کردند به ناتو بپیوندد. از این اقدام نتیجه خوبی حاصل نشد. گرجستان عضو ناتو نیست و رهبری کنونی این کشور میداند که احتمالاً این رویکرد اشتباه بوده است، اما همه این اقدامات به درگیری منجر شد».
مدودف سپس با اشاره به رویکرد اخیر ارمنستان گفت «در حال حاضر، روابط ما با ارمنستان تا حد زیادی در معرض آزمون قرار گرفته است. اکنون رهبری ارمنستان تصمیم گرفته که تغییر مسیر توسعه این کشور کار درستی است. من مطمئنم که این تصمیم به نتیجه خوبی منجر نخواهد شد. بدترین اتفاقی که ممکن است برای ارمنستان رخ دهد، تبدیل شدن آن به یک اوکراین جدید است».
پیشتر، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در جریان مذاکرات با نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان، گفته بود قصد ارمنستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا به معنای اعلام خروج این کشور از اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) است. به گفته روسیه، ارمنستان باید هرچه سریعتر در این خصوص همهپرسی برگزار کند.