پیت هگست درباره تنگه هرمز ادعا کرد: آن‌ها عملاً هیچ چیزی از طریق محاصره ما عبور نداده‌اند؛ محاصره ما کاملاً مستحکم و بدون شکاف بوده و ما تقریباً هر شب در سطحی نزدیک به سطح پیش از جنگ فعالیت می‌کنیم. ما احساس می‌کنیم در موقعیت بسیار قدرتمندی قرار داریم.

به گزارش اکوایران به نقل از فرارو، هگست  ادعا کرد: ما از همان ابتدا گفته‌ایم: ایران هرگز بمب هسته‌ای نخواهد داشت؛ تمام. این موضوع یک منفعت حیاتی ملی برای ایالات متحده آمریکاست. ما این موضع را در جریان عملیات «چکش نیمه‌شب» به‌روشنی اعلام کردیم و در عملیات «خشم حماسی» نیز بر آن تأکید کردیم. 

وی مدعی شد: ایران می‌خواهد با مسائلی مانند تنگه هرمز بازی کند. 

هگست در ادامه درباره تنگه هرمز ادعا کرد: آن‌ها عملاً هیچ چیزی از طریق محاصره ما عبور نداده‌اند؛ محاصره ما کاملاً مستحکم و بدون شکاف بوده و ما تقریباً هر شب در سطحی نزدیک به سطح پیش از جنگ فعالیت می‌کنیم. ما احساس می‌کنیم در موقعیت بسیار قدرتمندی قرار داریم. ایران باید انتخاب درست را انجام دهد؛ اگر این کار را نکند، رئیس‌جمهور ترامپ تمام گزینه‌های موردنیازش را روی میز خواهد داشت. 

او در ادامه مدعی شد: ما می‌توانیم محاصره را تا هر زمانی که لازم باشد ادامه دهیم. باور کنید، در صورت نیاز می‌توانیم آن را متناسب با شرایط تغییر دهیم.

وی مدعی شد: رئیس‌جمهور ترامپ اجازه نخواهد داد این وضعیت بیش از حد و بدون ضرورت ادامه پیدا کند، زیرا او می‌داند مأموریت چیست و هر زمان که از ما خواسته شود، می‌توانیم آن را به انجام برسانیم.

هگست درباره احتمال استفاده از حمله نظامی دربرابر ایران نیز مدعی شد: خب، این مسئله می‌تواند به چندین شکل حل‌وفصل شود. رئیس‌جمهور ترامپ تمام فرصت‌های ممکن را در اختیار ایران قرار داده تا این مسئله را بر سر میز مذاکره حل کند. اما از نظر نظامی، ما بارها و بارها نشان داده‌ایم که حملات ما تا چه اندازه ویرانگر بوده‌اند.

هگست درباره بازسازی توان موشکی و دفاعی ایران نیز ادعا کرد: آنها تلاش خواهند کرد توانایی‌هایشان را بازسازی کنند.  این روند بسیار کند است؛ ما این موضوع را می‌بینیم و از آن آگاه هستیم.

او همچنین مدعی شد: وقتی نیروی دریایی ندارند، قایق‌های تندرو ندارند و نیروی هوایی هم ندارند، کنترل تنگه هرمز برایشان کار بسیار دشواری است. ما آسیب بسیار گسترده‌ای به توانایی آنها برای مشاهده و شناسایی تحرکات در تنگه هرمز وارد کرده‌ایم. ما هم از نظر نامتقارن و هم از نظر متعارف، تنگه هرمز را تحت کنترل و سلطه خود داریم.