سازمان هواپیمایی قطر از تعلیق پروازهایش به برخی شهرهای عربستان تا روز دوم آبان ماه (۲۴ اکتبر) خبر داد.

به گزارش اکوایران به نقل از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، شرکت هواپیمایی قطر در بیانیه‌ای اعلام کرد که پروازهایش به مقصد ریاض و دمام عربستان را تا ۲۴ اکتبر(۲ آبان) لغو کرده است.

این سازمان همچنین از کاهش پروازها به شهر جده عربستان خبر داد و افزود که تعداد این پروازها از روزانه هفت پرواز به چهار پرواز می‌رسد.

ساعاتی پیش نیز شرکت هواپیمایی «الاتحاد» امارات در بیانیه ای اعلام کرد که پروازهایش از مبدا ابوظبی به مقصد دمام، جده و ریاض عربستان را به دلیل اوضاع منطقه تا ۲۴ اکتبر (۲ آبان ۱۴۰۵) لغو کرده است. این شرکت همچنین اعلام کرد که امکان تغییرات بیشتر در پروازها نیز وجود دارد.

پیش‌تر سفارت آمریکا در عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به وضعیت پیچیده امنیتی منطقه، شهروندان آمریکایی حاضر در خاورمیانه باید حداکثر احتیاط را به خرج دهند. این سفارتخانه با اشاره به حملات نیروهای مسلح یمن علیه عربستان سعودی، احتمال لغو پروازها، بسته شدن حریم هوایی و بروز اختلال در سفرهای هوایی را یادآور شد.

در همین حال، سفارت آمریکا در امارات متحده عربی نیز با صدور یک هشدار امنیتی از شهروندان آمریکایی در خاورمیانه خواست تا با توجه به آنچه آن را یک شرایط امنیتی پیچیده توصیف کرد، «هوشیاری شدید» به خرج دهند. سفارت آمریکا در امارات نیز نسبت به احتمال لغو پروازها، بسته شدن حریم هوایی و اختلال در سفر هشدار داده است.

وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه هشدارهای امنیتی فوری را برای ۱۲ مکان در خاورمیانه، از جمله فلسطین اشغالی، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، بحرین، اردن، کویت، عراق، لبنان، قطر، عمان و یمن صادر کرد.