رئیس جمهور اوکراین: نبرد دونباس یکی از خشنترین نبردهای تاریخ نظامی اروپاست
قطع ارتباط سیویردونتسک با خاک اوکراین/ زلنسکی هدف جنگی جدید اعلام کرد
اکوایران: در شرایطی که ارتباط شهر استراتژیک سیویردونتسک با دیگر مناطق اوکراین قطع شده، رئیس جمهور اوکراین نبرد دونباس را یکی از خشنترین نبردهای تاریخ نظامی اروپا خواند.
به گزارش اکوایران، در شرایطی که ارتباط شهر استراتژیک سیویردونتسک با دیگر مناطق اوکراین قطع شده، رئیس جمهور اوکراین نبرد دونباس را یکی از خشنترین نبردهای تاریخ نظامی اروپا خواند.
خروج اوکراینی ها از مرکز شهر استراتژیک
بنا بر گزارش یورونیوز، ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین در حالی بار دیگر از کشورهای غربی درخواست سلاحهای «مدرن» کرد که ارتباط شهر سورودونتسک با دیگر مناطق اوکراین قطع شده است. قطع ارتباط سیویردونتسک با دیگر مناطق اوکراین به دنبال تخریب پلی صورت گرفت که آخرین راه ارتباطی با این شهر محسوب میشد. نیروهای اوکراینی پذیرفتهاند که مجبور به ترک مرکز شهر سیویردونتسک شدهاند.
رئیسجمهوری اوکراین همزمان با ادامه درگیریها در منطقه دنباس گفت: «نبرد دونباس مطمئنا به عنوان یکی از خشنترین نبردهای تاریخ نظامی اروپا ثبت خواهد شد.» او افزود: «هزینه انسانی این نبرد برای ما بسیار بالا است و این امر بسیار هراسناک است». به گفته او اوکراین تنها با استفاده از جنگافزار «مدرن» خواهد توانست تا ورق را به نفع خود برگرداند.
فرماندار سیویرودونتسک گفته: «متاسفانه دیگر غیرممکن است که بتوان به داخل شهر رفت یا چیزی را به داخل شهر برد. خارج کردن مردم نیز غیرممکن است.» به گفته فرماندار تنها ارتش اوکراین یک راه بسیار محدود برای ورود به شهر در اختیار دارد. او گفته: «نیروهای اوکراین میتوانند زخمیها را به بیمارستان منتقل کنند.» به گفته او ارسال سلاح و مهمات نیز "سخت اما ممکن" است.
کریمه را پس میگیریم
ولودیمیر زلنسکی در بخش دیگری از پیام ویدیویی روزانهاش به مردم اوکراین قول داد که شبه جزیره کریمه را از روسیه بازپس میگیرد. او گفت: «پرچم اوکراین یک بار دیگر بر فراز یالتا و سوداک، بر فراز جانکوی و یفپاتوریا به اهتزاز در خواهد آمد». او تاکید کرد: «معلوم است که کریمهمان را نیز آزاد خواهیم کرد.»
زلنسکی همیشه در گفتههایش به بازپس گیری کریمه از روسیه اشاره کرده بود اما این موضوع تا کنون به عنوان یک هدف جنگی عنوان نشده بود. روسیه شبه جزیره کریمه واقع در دریای سیاه را در سال ۲۰۱۴ و در زمانی که اوکراین به دلیل جابهجایی قدرت در موضع ضعف بود، اشغال کرد. پس از آن در این منطقه یک رفراندوم تاییدنشده از سوی مجامع بینالمللی برگزار شد و روسیه کریمه را بخشی از خاک خود اعلام کرد.
تکرار انتقادات از شولتس
هم چنین زلنسکی در مصاحبه با شبکه آلمانی زد دی اف بار دیگر از اولاف شولتس خواست تا برای حمایت از اوکراین تضمین دهد. بنا بر گزارش دویچه وله، زلنسکی در گفتگو با این شبکه تلویزیونی بار دیگر از اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، خواست تا تضمین دهد که از اوکراین حمایت میکند. او گفت: «ما از صدراعظم شولتس میخواهیم تضمین دهد که آلمان از اوکراین حمایت میکند. او و دولتش باید تصمیم خود را بگیرند.»
زلنسکی همچنین از تاخیر در ارسال سلاح از سوی آلمان انتقاد کرد و بار دیگر خواستار ارسال سیستمهای دفاع هوایی مدرن به اوکراین شد. به گفته او از آغاز حمله روسیه در ۲۴ فوریه تا کنون، ۲۶۰۰ موشک روسی به شهرهای اوکراین اصابت کرده است. زلنسکی گفت: «اینها جانهایی بودند که میتوانستند نجات داده شوند، جلوی مرگ آنها میتوانست گرفته شود اگر به اوکراین گوش داده شده بود.»
اولاف شولتس، صدراعظم آلمان هم پس از مصاحبه زلنسکی به برخی از این انتقادات پاسخ داد. او در جمع خبرنگاران تاکید کرد که برای استفاده از سلاحهای مدرن و پیچیده نیاز به آموزش ارتش اوکراین است. او گفت: «موضوع بر سر دستگاههای واقعا سنگین و پیچیده است. برای استفاده از آنها باید آموزش دید و این کار در حال حاضر در آلمان در حال انجام است.» شولتس گفت تمامی سلاحهایی که قول آن داده شده، ارسال شدهاند. صدراعظم آلمان درباره انتقاد زلنسکی از تاخیر در ارسال سلاح گفت: «من فکر میکنم خوب است هرکس قبل از آنکه نظرش را درباره این یا آن موضوع بگوید، کمی درباره آن فکر کند.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
زنگ خطر برای دریای خزر/ کاهش تراز آب و پیامدهای آن
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق