بیداری دوباره نوسان گیران دلار
اگر دلار قصد ورود دوباره به کانال 28 هزار تومان را داشته باشد، در گام اول باید از محدوده مقاومتی 27 هزار و 800 تومان عبور کند.

دلار در 2 روز انتهایی هفته در مسیر نزولی قر ار گرفت و در مقطعی حتی سطح 27 هزار و 500 تومانی را از دست داد. با این حال به نظر می رسد سفته بازان ارزی بار دیگر بیدار شده اند، چرا که خریدهای خود را در بازار پشت خطی افزایش داده اند. روز جمعه ارزش اسکناس آمریکایی در معاملات پشت خطی به بالای محدوده 27 هزار و 500 تومان برگشت که نشان دهنده افزایش فعالیت خریداران بود.
از نگاه برخی معامله گران این افزایش پشت خطی می تواند روند ابتدایی بازار در روز شنبه را تحت تاثیر قرار دهد. برخی از تحلیل گران باور دارند که اسکناس آمریکایی در انتهای هفته تحت تاثیر اخبار مبنی بر آزادسازی دارایی های بلوکه شده ایران قرار گرفت ولی این خبر در روز جمعه تکذیب شد و زمینه افزایش دوباره فعالیت سفته بازان را فراهم کرد. سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد، گزارش ها درباره این که پول های ایران در حساب های مسدود شده در کشورهای دیگر آزاد شده اند، نادرست هستند. نه شرکای ما این پول ها را به ایران داده اند و نه آمریکا انتقال این پول های بلوکه شده را مجاز یا تایید کرده است.
برخی فعالان اعتقاد دارند اگر در انتهای هفته گذشته شایعه آزادسازی پول های بلوکه شده، اسکناس آمریکایی را به زیر مرز 27 هزار و 500 تومان برد، تکذیب این خبر می تواند اسکناس آمریکایی را به محدوده 28 هزار و 200 تومانی ببرد که در اواخر هفته گذشته در آن قرار داشت.
اگر دلار قصد ورود دوباره به کانال 28 هزار تومان را داشته باشد، در گام اول باید از محدوده مقاومتی 27 هزار و 800 تومان عبور کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبر خوش رئیسجمهوری برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت
-
سرنوشت شوروی و آلمان نازی در انتظار امپراتوری علمی آمریکا؟
-
واکنش زلنسکی به پیشنهاد ترامپ: زمین به اشغالگر نمیدهیم
-
نجات غزه از گرسنگی و سوءتغذیه با یک معجون معجزهآسا
-
ونزوئلا: جایزه آمریکا برای دستگیری مادورو پروپاگاندای سیاسی است
-
مکانیسم ماشه و بازی ترامپ در عرصه دیپلماسی ایران
-
دیدار به وقت آلاسکا؛ رونمایی از پیشنهاد پوتین به ترامپ برای پایان جنگ
-
نفت ایران در دست تیپاتهای چینی؛ بازیگری نوظهور در بازار انرژی
-
پاتک تسلیحاتی دهلی به ترامپ؛ آمریکا متحد کلیدی را از دست میدهد؟