عقب نشینی دو گروه از بازار دلار
به گفته فعالان، برخی معامله گران تصور می کنند که ممکن است احیای توافق هسته ای به طور کامل شکست بخورد، در نتیجه چندان در موقعیت فروش قرار نمی گیرند. در مقابل خریداران نیز هراس از عرضه و حساسیت بازارساز دارند.

خریداران در روزهای اخیر تمایل زیادی نداشته اند که در بازار ارز فعالیت معنادار داشته باشند. این موضوع موجب شده است که نیروی افزایشی دلار برای مقابله با سطوح مقاومتی کاهش پیدا کند. از آن سو، فروشندگان نیز از ابتدای هفته گرایش نداشته اند که زیر محدوده کنونی فعالیت خاصی را صورت دهند. این موضوع موجب شده است که دلار در کانال قیمتی کنونی گرفتار شود و منتظر خبرهای سیاسی جدید باقی بماند.
به گفته فعالان، برخی معامله گران تصور می کنند که ممکن است احیای توافق هسته ای به طور کامل شکست بخورد، در نتیجه چندان در موقعیت فروش قرار نمی گیرند. در مقابل خریداران نیز هراس از عرضه و حساسیت بازارساز دارند. برخوردهای انتظامی هم یکی از مواردی است که حساسیت بازارساز را به معامله گران ارزی نشان داده است. در این وضعیت برخی از معامله گران ارزی به بازار سکه مهاجرت کرده اند و زمینه ساز افزایش حباب در این بازار شده اند.
در بازار حواله درهم نیز سیگنال افزایشی یا کاهشی خاصی به بازار داخلی مخابره نشده است. این موضوع نیز موجب شده است که معامله گران در بازار ارز داخلی با احتیاط بیشتری رفتار کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبرنگار والاستریت ژورنال تاریخ دور بعدی مذاکرات هستهای را اعلام کرد
-
ویتکاف: دور بعدی مذاکرات با ایران هفته آینده و در اروپا انجام میشود
-
مواجهه علنی عراقچی و ویتکاف
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
-
فوری/ پاسخ عراقچی به سخنان ویتکاف درباره غنیسازی: اظهارات او از واقعیت مذاکرات به دور است
-
خط ترمز ویتکاف در بازار پشت خطی
-
شارژ حساب بازنشستگان تأمیناجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
ویتکاف: نمیتوانیم حتی اجازه یک درصد ظرفیت غنیسازی را بدهیم