ضربه حبابی به بازار سکه
سکه بازان که در روزهای قبل تا حدی در برابر نشانه های کاهشی مقاومت کرده بودند، روز شنبه با فروش های خود قیمت سکه را تا محدوده ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پایین بردند.

افت اونس طلا در روز جمعه و عدم افزایش قیمت دلار موجب شد که بخشی از سکه بازان از رشد این فلز گران بها نا امید شوند و در موقعیت فروش قرار بگیرند.
سکه بازان که در روزهای قبل تا حدی در برابر نشانه های کاهشی مقاومت کرده بودند، روز شنبه با فروش های خود قیمت سکه را تا محدوده ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پایین بردند. حباب فلز گران بهای داخلی در انتهای هفته گذشته به بالای ۱۴ درصد رسیده بود و این سطح از حباب در سال جاری سابقه نداشت.
بخشی از معامله گران باور دارند که هراس از چنین حبابی موجب شد که کمی معامله گران از موقعیت خرید عقب نشینی کنند ودر نتیجه این اتفاق و فشار فروش حباب کاهش یافت و در حوالی مرز ۱۱ درصدی قرار گرفت.
به باور تحلیل گران در صورتی که در روز جاری، دلار افزایش قیمت را تجربه نکند، سکه باز هم ظرفیت افت بیشتر را به دلیل حباب دو رقمی خواهد داشت و ممکن است به ابتدای مرز ۱۵ میلیون تومانی سرازیر شود. با این حال بیشتر تحلیل گران فنی باور دارند تا زمانی که فلز گران بهای داخلی بالای سطح ۱۴میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار دارد، انتظارات افزایشی به طور معنادار افول نخواهد کرد. سکه برای اینکه بتواند به جاده صعودی بازگردد، نیاز دارد که اسکناس آمریکایی یکبار دیگر به بالای محدوده ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان نفوذ کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
میزان خسارت محوطه انفجار بندر شهید رجایی مشخص شد
-
تأیید اعدام تتلو و بازداشت دو مدیر دولتی در پی انفجار بندر شهید رجایی
-
برنامه پوتین برای سفر به ایران
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟
-
آغاز طرح جدید فروش سایپا با اولویت دارندگان خودروهای فرسوده
-
خودروی وارداتی ارزان میشود
-
میزبانی گرم خلیجفارس و بالا گرفتن تنش بیبی و ترامپ؛ توافق با تهران در دسترستر از همیشه
-
صاحبان خودروهای فرسوده با این خبر خوش سورپرایز شدند / دو خودروی جدید در تیررس دارندگان خودروهای اسقاطی
-
از سرگیری توزیع آرد آزاد پس از تعیین قیمت جدید