در بازار یکشنبه حمایت مهم ۳۱ هزار و ۶۰۰ تومان شکست. با شکست این حمایت خریداران از بازار عقب‌نشینی کردند. دلار در تهران و سلیمانیه ۶۰۰ تومان ریخت اگرچه در هرات میزان ریزش نصف این رقم بود.

از نگاه معامله‌گران توییت و خبر جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اروپا نقش مهمی در شکستن حمایت بازار داشت.  بورل در توییتش از شکستن بن‌بست صحبت کرده بود و در مصاحبه‌ای، از گفتگوی با واسطه ایران و آمریکا در شهری جز وین و در حاشیه خلیج‌فارس خبر داد. این اخبار فضا در بازار ارز را کاملا مثبت کرد.

شکستن حمایت هم عکس روزهای قبل به عقب‌گرد خریداران منجر شد. در روزهای قبل فروش‌ها خریدار داشت ولی در روز یکشنبه در ۳۰ هزار و ۷۰۰ تومان هم کسی خریدار دلار نبود.

درباره آینده دلار برخی از معامله‌گران به نرخ هرات توجه دارند. هرات همچنان بالای حمایت ۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان در نوسان بود. اگر این مرز حمایتی از دست برود دلار پتانسیل کاهش تا ۲۹ هزار و ۸۰۰ را دارد و در غیر این صورت محدوده‌های فعلی در بازار حفظ می‌شود.

در مجموع درباره آینده کوتاه‌مدت ارز دو نگاه وجود دارد، نگاه اول تداوم کاهش بدون استراحت را پیش‌بینی می‌کند و اعتقاد دارند همانند قبل که دلار مسیر صعودی را بدون استراحت طی کرد، حالا هم مسیر کاهشی را بدون استراحت طی می‌کند. اما در مقابل برخی اعتقاد دارند دلار وارد فاز استراحت می‌شود و در صورت اتفاق مثبت جدید، مسیر کاهش را طی می‌کند. البته درباره کف قیمت در این مسیر اختلاف‌نظرهای زیادی وجود دارد. از نگاه بسیاری کف ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان کف تعیین‌کننده قیمت دلار است.

سکه رفاه و طرح جدید یک کانال پایین آمدند. حباب سکه نیز در معاملات یکشنبه کمتر از روز قبل شد که نشان می‌دهد درصد کاهش سکه از دلار بیشتر بوده است. درمورد اینده سکه نیز می‌گویند الان سکه در مرز حمایت ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار در نوسان بود که اگر این سطح از دست برود می‌تواند تا ۱۴ میلیون پایین برود.

معامله‌گران به تازگی از حضور مجدد افغان‌ها در بازار ارز صحبت می‌کنند.گفته می‌شود افغان‌ها بدنبال فروش کرون سوئد هستند. این پدیده در مقاطع مختلف در بازار دیده می‌شود و ظاهرا مهاجران افغان در سوئد برای خانواده‌هایشان در ایران کرون ارسال می‌کنند که آن‌ها کرون را تبدیل به ریال یا سایر ارزها می‌کنند.

اما نکته مهمتر اطلاعیه‌ای است که بر سر در برخی صرافی‌ها نصب شده بود. طبق این اطلاعیه از هر نوع خرید و فروش ارز، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده یا VAT اخذ می‌شود.