حمایت از ۱۳ نماد بورسی با اوراق تبعی
از روز گذشته فروش اوراق تبعی بر روی ۱۳ نماد بورسی آغاز شده است و مجموع این اوراق ۳۵۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
تا پایان امروز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مجموع این اوراق تبعی فروش رفته چیزی در حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده است. به نظر میرسد استقبال روز به روز بهتر شود و صندوقهای درآمد ثابت به عنوان مشتریان اصلی، علاقه مند به خرید باشند.
در گفتگویی با علی زینالی، تحلیلگر بازار سرمایه به این موضوع پرداختهایم که اساسا هدف از انتشار این اوراق چیست؟ سازوکار خرید آن به چه گونه است؟ چرا صندوقهای درآمد ثابت مشتری اصلی آن هستند؟ چه نمادهایی با استقبال بیشتر مواجه شدهاند؟ نرخ بهره در اوراق تبعی نمادهای مختلف چگونه است و در پایان اینکه این ۱۳ نماد بورسی چگونه انتخاب شدهاند؟
برای بررسی بازارهای مالی مختلف اعم از دلار، سکه، طلا، بیت کوین، خودرو، مسکن و بورس، برنامه «فردایی» را هر شب از تلویزیون اینترنتی اکوایران دنبال کنید
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بحران در راه است؟ تهران تا پایان اردیبهشت برای دفن اموات فرصت دارد
-
هشدار مدیریت بحران به تهرانیها/ از تردد غیرضروری خودداری کنید
-
بازگشت هواپیماهای سعودی به آسمان تهران
-
آتش نابهنگام در بن گوریون؛ بازی تهران و ترامپ عوض میشود؟
-
فوری/ ادعای ترامپ: حملات به یمن را متوقف میکنیم
-
بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟
-
رونمایی از جدیدترین موشک تهران/ ادعای پاریس: در تیررس موشکهای ایرانی قرار داریم
-
ورود یک ناو آمریکایی دیگر به خاورمیانه در پی افزایش تنشهای تهران و ترامپ
-
تکرار سناریوی سوریه در یمن قریبالوقوع است؟