از ضرورت حمایت از دانشبنیانها تا چالشهای امروز اینترنت
در نهمین جشنواره فناوری اطلاعات چه گذشت؟
اکوایران: نهمین جشنواره فناوری اطلاعات کشور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با حضور رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، نایب رئیس سازمان صنفی رایانهای کشور و برخی مدیران این حوزه برگزار شد.

به گزارش اکوایران، این برنامه روز پنجشنبه (22 دی) تحت عنوان IT WEEKEND با حمایت شرکت رایتل، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان نظام صنفی رایانهای برپا شد.
طی این رویداد، فعالان حوزه فناوری اطلاعات ضمن ارایه سخنرانیها و تجزیه و تحلیل دادههای مرتبط با حوزه تخصصی خود به بیان چالشها و تجربیاتشان از موفقیتها و شکستها در مسیر کسب و کار خود پرداختند.
در همین راستا سیاوش ملکیفر - معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی کشور - با بیان اینکه تاکنون قریب به 8 هزار شرکت دانشبنیان ایجاد شده است، گفت که تاکنون با مساعدت و همکاری بانکها معادل 18 هزار میلیارد تومان به این شرکتها تسهیلات پرداخته شده است.
او میزان سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در شرکتهای دانشبنیان را حدود 400 میلیارد تومان اعلام کرد و در ادامه از افزایش این میزان سرمایهگذاری به سطح ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در پنج سال آینده با هدف افزایش سهم شرکتهای دانشبنیان در تولید ناخالص داخلی از 1 درصد به 5 درصد خبر داد.
همچنین محمد خوانساری - معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران - نیز به بررسی چالشهای پیش روی استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان درخصوص عدم امکان پیشبینی نیازمندیهای افراد در حوزه نرمافزارها و فناوریهای روز پرداخت و بر ضرورت سرعت بخشیدن به فرایندها از سوی شرکتها استارتاپی به منظور ارایه هرچه زودتر محصول نهایی تاکید کرد.
او در ادامه به دلایل عدم موفقیت در برخی کسب و کارها، بویژه آنها که کارفرمای دولتی دارند، اشاره کرد و معتقد بود که باید نیازهای مردم در حوزه فناوری را پیشبینی و در همین راستا بازارهای جدید استارتاپی ایجاد کرد.
آزاد معروفی - نایب رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای - و سید محمدرضا احمدی - عضو هیات مدیره رایتل - از دیگر سخنرانان این رویداد بودند که به بررسی چالشهای پیش روی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی و علت تاخیر ورود تکنولوژی به کشور نسبت به دیگر کشورها پرداختند.
احمدی در بخشی از صحبتها خود با بیان اینکه رایتل سهم اندکی از بازار ارتباطی کشور دارد، این مجموعه را از این منظر آسیبپذیرتر از رقبا توصیف کرد و گفت: 80 درصد مصرف اینترنت مشتریان رایتل به اینترنت خارجی برمیگشت که تغییر رویکرد سیاست کشور به سمت تمرکز بر اینترنت داخلی و ملی کسبوکار ما را دچار چالش جدی کرد.
ادامه جشنواره فناوری اطلاعات کشور با سخنرانی معاون ارتباطات بانک ملی و مدیران عامل شرکتهای ابرزس، فینوداد، آچاره و اوبار، طاقچه و فرادرس و همچنین مدیرانی از شرکتهای امیدپی، مرکز نوآوری و شتابدهی برنا و ماهنامه تجارت الکترونیک و رایانه به پایان رسید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پاکستان به ژاپن خودرو صادر کرد
-
سیاست ترامپ در قبال تهران و قفقاز؛ بازی علیه ایروان بر میگردد؟
-
موضع روسیه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران
-
تهدید مالی برای 90 درصد ایرانیان
-
قاضی نیری درگذشت
-
معاون امنیتی وزارت کشور به یزد رفت
-
وضعیت قرمز در صنعت غذا؛ کاهش تقاضا، افزایش هزینهها
-
تورمیترین استان ایران در پایان سال 1403
-
اژدر هستهای پوتین؛ سلاحی مرموز در رقابت تسلیحاتی جدید!