طلا؛ یک اشاره تا عبور از مرز 2 هزار دلاری
در حالی طلا هفته پیش را در قیمت 1970 دلاری تمام کرد که به نظر می رسد هنوز هفته های پرماجرای طلا تمام نشده است و شاید اتفاقات عجیبی پیش روی فلز زرد باشد.

به گزارش اکوایران، در حالی فردا هفته معاملاتی طلا در بازار جهانی آغاز می شود که معامله گران بازار به دلیل ادامه جنگ اوکراین هفته ای پر از نااطمینانی را پیش روی خود می بینند. انچه مشخص است در حال حاضر تمام تمرکزها بر فعل و انفعالات در اوکراین و جنگ دوخته شده است.
طلا روز جمعه و پس از درگیری در نیروگاهی هسته ای در اوکراین طی یک روز بیش از 35 دلار افزایش قیمت داشت. چشم اندازی که پیش روی سرمایه گذاران است متاسفانه به هیچ وجه حکایت از کاهش تنش ها در اوکراین ندارد. جنگی که علاوه بر افزایش ریسک در بازارها، نگرانی های بسیاری را درباره اختلال در روند رشد اقتصاد جهانی و همچنین افزایش فشارهای تورمی برانگیخته است. با در نظر گرفتن این موضوع که اقتصاد جهان تازه توانسته است پس از بحران کرونا قد راست کند و سطح تورم در اقتصادهای بزرگ در بالاترین حد در دهه های اخیر قرار دارد اوضاع نگران کننده به نظر می رسد. موضوعی که به نظر می رسد در نهایت به سود پناه گاه های امن سرمایه از جمله طلا تمام شود.
چشم انداز کلان در حال حاضر و با توجه به موقعیت کنونی حکایت از عبور طلا از مرز 2 هزار دلار دارد، و همچنین دیگر کامودیتی ها از جمله نفت، پالادیوم، نیکل و گندم نیز چشم انداز قیمتی صعودی پیش روی خود می بینند. موضوعی که به خوبی در نظرسنجی این هفته سایت کیتکو نیز مشخص بود. جایی که به طرز بی سابقه ای تمام تحلیل گران شرکت کننده در نظرسنجی وال استریت سایت کیتکو نظر بر صعودی بودن قیمت طلا در هفته آینده داشتند. در صورتی که اتفاق خاصی نیفتد، و این پیش بینی ها درست از آب دربیاید عبور طلا از مرز 2 هزار دلاری کار ساده ای خواهد بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
عراقچی: عاقبت مذاکرات وقتی روشن میشود که حقوق مردم ایران تامین شود
-
جدیدترین قیمت رهن کامل در تهرانپارس تهران/انتخابهای اقتصادی تا لوکس
-
ترامپ بیخیال روسیه شد؛ مذاکرات صلح اوکراین در بن بست؟
-
واردات برنج آزاد شد؛ وزیر جهاد سرنخ گرانی برنج را فاش کرد
-
واکنش سخنگوی سازمان هواپیمایی به سفر خانوادگی وزیر راه به کیش
-
انضباط در پرداخت حقوق کارکنان دولت؛ اول هر ماه موعد نهایی
-
دیدار غیر منتظره حاکم سوریه با اردوغان
-
واکنش تند عراقچی به فعال شدن مکانیسم ماشه/ فضای منفی مجلس نسبت به مذاکرات با آمریکا
-
سخنگوی وزارت خارجه: تاریخ مذاکرات ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است