اکو ایران: رویترز به نقل از یک منبع آگاه: وقتی واسطه‌های عمانی پاکتی از طرف آمریکا شامل پیشنهاد‌هایی درباره موشک‌ها، تحویل دادند، عراقچی حتی حاضر نشد بازش کند و آن را بازگرداند

به گزارش اکو ایران به نقل از انتخاب، یک منبع آگاه از مذاکرات گفت که وقتی واسطه‌های عمانی پاکتی از طرف آمریکا که شامل پیشنهادهایی درباره موشک‌ها بود، تحویل دادند، عراقچی حتی حاضر نشد بازش کند و آن را بازگرداند. 

 

رویترز نوشت: یک منبع آگاه از مذاکرات گفت که وقتی واسطه‌های عمانی پاکتی از طرف آمریکا که شامل پیشنهادهایی درباره موشک‌ها بود، تحویل دادند، عراقچی حتی حاضر نشد بازش کند و آن را بازگرداند.

 در ادامه این مطلب آمده است: پس از مذاکرات در ژنو در روز سه‌شنبه، عراقچی گفت که دو طرف بر «اصول راهنما» توافق کرده‌اند، اما کاخ سفید اعلام کرد که هنوز فاصله زیادی بین دو طرف وجود دارد.