اکو ایران: رئیس‌جمهور روسیه در پیامی به مناسبت «روز مدافعان میهن» اعلام کرد مسکو تقویت همه شاخه‌های نیروهای مسلح و ارتقای سطح آمادگی رزمی را در اولویت قرار داده و این روند را ادامه خواهد داد.

به گزارش اکو ایران به نقل از ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پیام ویدئویی خود به مناسبت ۲۳ فوریه، «روز مدافعان میهن»، تأکید کرد که این کشور به افزایش توانمندی‌های تمامی شاخه‌ها و رسته‌های نیروهای مسلح و ارتقای آمادگی رزمی آن‌ها ادامه خواهد داد.

طبق گزارش وبگاه شبکه روسیا الیوم، پوتین با اشاره به برنامه‌های تقویت ارتش و نیروی دریایی روسیه، توسعه «سه‌گانه هسته‌ای» را تضمینی برای امنیت ملی این کشور دانست و آن را «اولویتی مطلق» توصیف کرد.

وی افزود: «به‌صورت منحصر بفرد ظرفیت‌های سایر شاخه‌ها و نیروهای مسلح را افزایش خواهیم داد و آمادگی رزمی، تحرک و توانایی انجام مأموریت‌ها در هر شرایطی، حتی در چالش‌برانگیزترین وضعیت‌ها، تقویت خواهد شد.»

روز ۲۳ فوریه در روسیه به عنوان «روز مدافعان میهن» گرامی داشته می‌شود. این مناسبت در دوران اتحاد جماهیر شوروی و هم‌زمان با تأسیس ارتش سرخ شکل گرفت و امروزه به عنوان روز افتخار نظامی روسیه شناخته می‌شود.