رئیسی: بانکها حق بنگاهداری ندارند/ واحدهای تولیدی باید به بخش خصوصی واگذار شوند
اکوایران: ابراهیم رئیسی گفت: وزارت صمت و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی، فعال شدن واحدهای تولیدی احیاشده در تملک بانکها را پیگیری کنند.

به گزارش اکوایران، ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم امروز برای دومین بار به استان سمنان سفر کرد و در سخنرانی خود گفت: به تبعیت از فرمان رهبر انقلاب بانکها حق بنگاهداری ندارند؛ واحدهای تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.
در ادامه بخشی از سخنرانی رئیس جمهور آمده است:
-
واحدهای تعطیل شده باید احیا شود و تلاش کنیم واحدی دیگر تعطیل نشود.
-
وزارت صمت، ستاد واحدهای تولیدی و صنعتی و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی مشترک، فعال شدن واحدهای تولیدی احیاشده در تملک بانکها را پیگیری کنند.
-
به تبعیت از فرمان رهبر انقلاب بانکها حق بنگاهداری ندارند؛ واحدهای تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.
-
شکل گیری اقتصاد مقاومتی در گرو تولید است. افزایش تولید هیچ تناسبی با قاچاق کالا ندارد. قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است.
-
وقتی بانک یک واحد تولیدی را تملک میکند، به دلیل اشتغال در زمینه پولی و مالی به تولید و صنعت توجه نمیکند. وزارت صمت، ستاد واحدهای تولیدی و صنعتی و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی مشترک، فعال شدن واحدهای تولیدی احیاشده در تملک بانکها را پیگیری کنند.
-
به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب بانکها حق بنگاهداری ندارند؛ واحدهای تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.
-
مشارکت مردم باید با سازوکارهایی همراه باشد؛ یکی از جلوههای این سازوکار تعاونیها هستند که میتوانند به اقتصاد کشور کمک کنند.معاونت تعاون وزارت رفاه و بخشهای دیگر از تعاونیها بدانند امسال یکی از جلوههای مهم مشارکت مردم، میدان دادن به تعاونیها است.
-
همانگونه که وعده صادق با همت جوانان این کشور تحقق یافت و باعث ذلت رژیم صهیونیستی و حامیانش شد، جهش تولید نیز با مشارکت شما مردم و جوانان کشور تحقق خواهد یافت. برنامه جدی دولت مردمی حمایت از تولید، کار و کارگر است و در این راستا رفع مشکلات معیشتی و مسکن کارگران نیز مورد توجه دولت است و مقرر شده با فعال شدن تعاونیهای مسکن در واحدهای تولیدی و کارخانجات رفع دغدغه کارگران در زمینه مسکن نیز به طور جدی دنبال شود.
-
تمام تلاشها باید بر این محور باشد که تولید افزایش یابد. قاچاق کالا مانعی در مسیر تولید و در واقع خنجری بر پشت نظام تولید است که تولید و اشتغال را مختل میکند و مبارزه با قاچاق اقدامی در جهت رونق تولید است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود