به گزارش اکوایران، حجت بهشتی،‌ معاون رئیس کل دادگستری استان تهران، از برگزاری مزایده برای فروش یک قطعه زمین تجاری به مساحت 300 هزار متر مربع به‌منظور احقاق حقوق بیش از 90 درصد از شکات پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» خبر داد و گفت: بر اساس دادنامه صادره 21 فروردین امسال نسبت به شکایت دو هزار و 101 نفر از شکات رأی صادر شد و پرونده جهت طی فرآیند قانونی به اجرای احکام ارسال شد.

به گزارش تسنیم، معاون رئیس کل دادگستری استان تهران در مجتمع جرایم اقتصادی گفت: همچنین بر اساس دادنامه صادره در 29 مهر نسبت به شکایت دو هزار و هشت نفر دیگر از شکات رأی صادر شد و در مجموع در خصوص شکایت چهار هزار و 109 نفر از شکات رأی به محکومیت متهمان و رد مال صادر شد.

او عنوان کرد: با عنایت به اینکه ادعای حدود 600 نفر از شکات با نظر کارشناسی دارای اختلاف فاحش است لذا موضوع به‌منظور بررسی دقیق به هیئت کارشناسی ارجاع شد که در حال حاضر توسط هیئت کارشناسی در حال بررسی است.

بهشتی ادامه داد: بر اساس دو دادنامه مذکور، سه متهم این پرونده به ترتیب به 20 سال، 10 سال و پنج سال حبس محکوم شدند و اموالی که از آنها شناسایی شد، تقریباً کفاف مطالبات شکات را می‌دهد.

معاون رئیس کل دادگستری استان تهران در مجتمع جرایم اقتصادی متذکر شد: از جمله اموالی که از متهمان شناسایی شد، یک قطعه زمین تجاری به مساحت حدود 300 هزار مترمربع است که حدود هشت هزار و 300 میلیارد تومان ارزیابی شده و تاکنون یک نوبت مزایده برای سی‌ام دی‌ماه انجام شد که به دلیل عدم وجود خریدار ملک به فروش نرفت و هم‌اکنون برای روز 14 بهمن ماه سال جاری در نوبت مزایده دوم قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه در صورت فروش این ملک بیش از 90 درصد از شکات به حقوق خود خواهند رسید، گفت: دستگاه قضا در راستای تسهیل احقاق حقوق شکات آمادگی دارد مساعدت‌های قانونی را در جهت فروش و واگذاری این ملک اعمال کند لذا متقاضیان جهت شرکت در مزایده می‌توانند به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی setadiran.ir مراجعه کنند.

کلاهبرداری بیش از ۱۰۷ میلیون یورویی

در نخستین جلسه بررسی به پرونده کینگ مانی که در سوم خرداد 1402 برگزار شده بود، نماینده دادستان با حضور در جایگاه به قرائت کیفرخواست پرداخت و گفت: متهمان متهم هستند به مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای منجر به اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق ایجاد رمز ارز جعلی به اسم کینگ مانی و توزیع ارز جعلی بین مردم (شکات پرونده) و ساخت کارت فاقد اعتبار به نام بوست کارت و اخذ حداقل ۲۰۰ یورو جهت دریافت این کارت جعلی جهت خرید از فروشگاه‌های مورد ادعا که وجود خارجی جهت عرضه کالا با ارائه بوست کارت ندارد.

او اضافه کرد: متهمان ردیف اول، دوم و پنجم نقش اصلی جهت اقدامات تهیه ارز جعلی داشته‌اند و متهم ردیف ۶ برنامه نویسی ارز جعلی کینگ مانی را به عهده داشته است و در مجموع مبلغ 107 میلیون و 305 هزار یورو از طریق تولید و توزیع ارز جعلی کینگ مانی از شکات توسط متهمین برده شده است.