به گزارش اکو ایران، سال گذشته خبری از سفید بالک ها در تهران نبود . حشرات ریزی که با گرمای هوا جمعیت شان افزایش پیدا می کرد و مدیران گذشته شهر تهران مدعی بودند که آن را ریشه کن کرده اند .
تابستان گذشته به گفته مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران هیچ گزارشی درخصوص وجود سفیدبالکها نشده است .
هر چند که مدیران شهری وقت تأکید داشتند که با اصلاح الگوی کشت، مشکل سفیدبالکها را حل کردهاند، اما برخی حشرهشناسان میگویند که کنترل جمعیت سفیدبالکها تقریباً غیرممکن است. مگسهای سفید در شرایطی افزایش یافتند که از لحاظ آب و هوایی تهران در شرایط زمستان خشک و بیبارش به سر میبرد.
امسال نیز اقدامات پیشگیرانه بر روی درختان میزبان این حشرات انجام نشده است . مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران می گوید : دوره اپیدمی ردشده و دیگر مانند گذشته دغدغه مگس های سفید را در تهران نداریم چون هر سال با توجه به میزان بروز و ظهور این حشرات در فصل تابستان، برنامهریزیها برای سال آینده صورت میگیرد که چقدر لارو این حشرات وجود دارد و باید در چه سطحی اقدامات پیشگیری انجام شود.
به گفته این عضو شورای شهر تهران باتوجه به اینکه در سالی که گذشته ما خیلی بروز و ظهور این حشره را در سطح شهر تهران نداشتیم، بنابرایناقدامات پیشگیرانهمان هم چندان انجام نداده و لارو حشره هم امسال نخواهیم داشت. این در سالهای گذشته به دلیل اینکه دچار یک اپیدمی شدیم، مجبور شدیم اقدامات پیشگیرانهمان را در فصول پاییز و زمستان زیاد کنیم ولی امسال به نظر من به دلیل اینکه ما خیلی رشد نداشتیم، این اقدامات پیشگیرانه خاصی لازم ندارد.
چند سالی بود که با آغاز فصل گرماسفیدبالکها به تهران هجوم می آوردند.