جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به‌ دلیل حجم سنگین تردد در مسیر جنوب به شمال خبر داد.

به گزارش اکوایران،سرهنگ سیاوش محبی در توضیح بیشتر گفت: با توجه به ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور، از ساعت ۱۶:۰۰ امروز تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همچنین از ساعت ۱۸:۰۰ مسیر جنوب به شمال، از محدوده پل زنگوله تا مرزن‌آباد، به‌ منظور تخلیه بار ترافیکی به‌ صورت یک‌طرفه خواهد شد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر همکاری رانندگان با نیروهای پلیس راه ادامه داد: هدف از اجرای این طرح، مدیریت جریان ترافیک و تسهیل بازگشت مسافران از محورهای شمالی است. رانندگان ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری، پیش از حرکت حتماً از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند.

بیشتر بخوانید
اضافه شدن 500 تاکسی برقی به ناوگان تاکسیرانی

یک عضو شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر مجوز واگذاری ۵۰۰ دستگاه تاکسی برای کسانی که می‌خواهند برای اولین بار تاکسی خریداری کنند، صادر شده است.