به دلیل بارش برف و برودت هوا، فعالیت‌های مدارس و ادارات برخی از استان‌ها به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

به گزارش اکوایران، به دلیل بارش برف و برودت هوا و همچنین در چارچوب سیاست‌های پیشگیرانه برای کاهش مصرف گاز، فعالیت‌های مدارس و ادارات برخی از استان‌ها به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

اردبیل

اطلاعیه روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل در خصوص نحوه استمرار فعالیت های آموزشی مدارس در روز چهارشنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۴ اعلام شد. بر اساس این اطلاعیه، به دلیل بارش برف و برودت هوا، فعالیت‌های آموزشی کلیه دوره‌های تحصیلی در  مدارس شهرستان اردبیل در «نوبت صبح و عصر» به‌صورت غیر حضوری بوده و در بستر «شاد» انجام خواهد شد.

مازندران

عیسی قاسمی طوسی ،  معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران اظهار کرد: به‌دلیل پیش‌بینی سرمای شدید و صدور هشدار نارنجی برای ایجاد پایداری در شبکه خانگی گاز خانگی کمیته اضطرار ستاد مدیریت بحران استان مازندران تصمیم گرفته است فردا چهارشنبه اول بهمن ماه تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، بانک‌ها و مراکز دولتی و غیر دولتی استان به‌جز مراکز خدمات‌رسان تعطیل شوند.معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، ادامه داد: این اقدام در چارچوب سیاست‌های پیشگیرانه برای کاهش مصرف گاز انجام می‌شود.

قاسمی طوسی افزود: ضمناً، تمام دستگاه‌ها موظفند وسایل گازسوز خود را در روزهای تعطیل، خاموش کنند. این تصمیم بر پایه مصوبه کمیته اضطرار ستاد مدیریت بحران استان اتخاذ شده است.

تهران

براساس گزارش سازمان هواشناسی و پیش‌بینی تداوم برودت هوا طی روزهای آینده و بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران استان تهران، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان تهران، روز چهارشنبه اول بهمن‌ماه تعطیل اعلام می‌شود.

این تعطیلی شامل بازار بورس، مراکز درمانی، امدادرسانی، انتظامی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها نخواهد بود و این مراکز طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه خواهند داد.

شایان ذکر است، زمان‌بندی ادامه امتحانات مدارس متعاقباً از سوی ادارات آموزش‌وپرورش و مدارس به اطلاع دانش‌آموزان و اولیای آنان خواهد رسید.

همچنین از کلیه ادارات و مؤسسات دولتی درخواست می‌شود نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در روز تعطیل اقدام کنند.

از شهروندان گرامی نیز تقاضا می‌شود به‌منظور جلوگیری از قطعی برق و افت فشار گاز و در راستای رعایت رفاه حال هموطنان عزیز، حداکثر صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق را مدنظر قرار دهند.

خراسان شمالی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: ادارات خراسان شمالی فردا چهارشنبه یکم بهمن ماه به دلیل بروت شدید هوا دورکار و مدارس غیرحضوری شد. علی گودرزی اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، فردا چهارشنبه اول بهمن، به علت پیش بینی بارش برف و برودت هوا، لغزندگی معابر شهری و روستایی و به منظور مدیریت مصرف انرژی، دستگاه‌های اداری استان تعطیل و دورکار هستند.

وی ادامه داد: براساس این تصمیم، همه مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی استان در تمام مقاطع در دو نوبت صبح و عصر به صورت مجازی برگزار خواهد شد و امتحانات نیز طی فردا لغو است.

وی با بیان اینکه، ادارات فردا به صورت دورکاری انجام وظیفه خواهند کرد، بیان کرد: بخش های امدادی، درمانی و خدماتی از این مصوبه مستثنی هستند. بانک‌ها نیز با شعب کشیک، ارائه خدمت می‌کنند.

قزوین

استانداری قزوین: به‌علت تداوم برودت هوا و یخبندان در سطح استان، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و مراکز دولتی و غیردولتی استان به‌جز مراکز خدمات‌رسان فردا تعطیل هستند. بانک‌های استان نیز در این روز با یک‌سوم ظرفیت فعالیت خواهند کرد.

سمنان

استانداری سمنان: به‌علت کاهش دما و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، تمامی ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها، بانک‌ها (به‌استثنای شعب کشیک)‌ و مراکز دولتی و غیردولتی به‌جز مراکز امدادرسان استان فردا تعطیل هستند.

زنجان

بنا به اعلام روابط‌ عمومی استانداری زنجان فردا چهارشنبه یکم بهمن ادارات و مدارس استان به علت برودت هوا و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی تعطیل است.

تکمیل می‌گردد