استاندار تهران گفت: در مجموعه برق استان تهران، ۵۲۱ اکیپ عملیاتی و اجرایی سازماندهی شده‌اند؛ همچنین بیش از ۱۳۰ الی ۱۴۰ نقطه در این ایام دچار آسیب زیرساخت برقی شده‌اند که حداکثر قطعی برق در این ایام از نیم ساعت الی ۲ ساعت بوده است.

به گزارش اکوایران و به نقل از ایسنا، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در خصوص آمادگی کامل شرکت‌های خدمات‌رسان استان تهران، اظهار کرد: در مجموعه مدیریت بحران استان حدود ۲۰ دستگاه عضو هستند و از سال گذشته که در شرایط جنگی در سطح کشور و استان قرار گرفتیم، اقدامات، هماهنگی‌ها، هم‌افزایی‌ها و تمرین‌های لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: وقتی نقطه‌ای مورد اصابت موشک یا بمباران قرار می‌گیرد، دستگاه‌های مختلف شامل آتش‌نشانی، هلال احمر، اورژانس، پلیس و شرکت‌های خدماتی مثل آب، برق و گاز باید حضور یافته و خدمات ایمن‌سازی را انجام می‌دهند و هماهنگی این مجموعه‌ها مستلزم سناریوهایی است که بحمدالله در یک سال گذشته با کمک استان و همچنین کمک‌های ملی، این مجموعه تقویت شده و سناریوهای متعددی را برای بدترین شرایط پیش‌بینی کرده‌ایم تا بتوانیم خدمات مطلوبی ارائه دهیم.

معتمدیان اضافه کرد: با تشکر از اقدامات ایثارگرانه و فداکارانه مجموعه شرکت‌های امدادرسان و خدمات‌رسان در سطح استان، تاکنون عملکرد بسیار مطلوبی داشته‌ایم.

وی با اشاره به آمادگی صنعت برق در استان بیان کرد: در مجموعه برق تهران و شهرستان‌های برق تهران، ۵۲۱ اکیپ عملیاتی و اجرایی با کارشناسان و تجهیزات مربوطه، سازماندهی شده‌اند. بیش از ۱۳۰ الی ۱۴۰ نقطه در این ایام دچار آسیب زیرساخت برقی شده‌اند که حداکثر قطعی برق در این ایام از نیم ساعت الی ۲ ساعت بوده است و به سرعت نیروها وارد عمل شدند و سناریوهای مختلف داشته‌اند.

استاندار تهران که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، با اشاره به وضعیت آب در استان تصریح کرد: ۳۶۰ اکیپ عملیاتی در سطح استان داریم که برای زمان حوادث سازماندهی شده‌اند. در حوزه گاز نیز، با ایمنی بالا و رعایت نکات ایمنی بیش از ۶۰ واحد عملیاتی در سطح استان داریم. مخابرات و شرکت ارتباطات در مساله زیرساخت نیز آمادگی لازم را دارند. شماره سه رقمی ۱۲۱ برای شرکت توزیع برق استان، ۱۲۲ مربوط به شرکت آب و فاضلاب و ۱۱۲ مربوط به هلال احمر و ۱۱۵ مربوط به اورژانس تهران است که مردم می‌توانند این شماره‌ها را به خاطر بسپارند تا در مواقع ضروری از این مجموعه‌ها کمک‌رسانی، انجام شود.