جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.

به گزارش اکوایران به نقل از  تسنیم، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور، از ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به شمال کشور خبر داد و اظهار کرد: در زمان حاضر آزادراه تهران ـ شمال در مسیر جنوب به شمال، به‌ویژه در محدوده ابتدا و انتهای تونل البرز، با ترافیک سنگین مواجه است.

وی افزود: در محور چالوس نیز در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و محدوده مکارود تا مجلار شاهد ترافیک سنگین هستیم، همچنین در مسیر شمال به جنوب این محور، حدفاصل میانک تا مکارود و محدوده‌های ولی‌آباد و سیاه‌بیشه ترافیک پرحجم گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: محور هراز نیز در مسیر جنوب به شمال، به‌ویژه در محدوده‌های مبارک‌آباد، پیست آبعلی، مشاء، امام‌زاده هاشم و پلور با ترافیک سنگین همراه است.

وی با اشاره به وضعیت سایر محورهای کشور تصریح کرد: تردد در محورهای فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس و آزادراه قزوین ـ رشت در مسیر رفت و برگشت روان است و در محور هراز مسیر شمال به جنوب نیز مشکل ترافیکی خاصی وجود ندارد.

سرهنگ محبی در خصوص شرایط جوی گفت: محورهای چالوس و هراز در ارتفاعات با بارش برف و باران همراه هستند، اما سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی گزارش شده‌اند،

همچنین در برخی محورهای استان‌های آذربایجان غربی، مرکزی، مازندران، تهران، لرستان و کرمانشاه بارش برف و باران و در استان‌های سمنان، چهارمحال و بختیاری، فارس، کرمان، قم و همدان بارش باران گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان راجع به محورهای مسدود گفت: محور بوشهر ـ دیر به‌عنوان محور شریانی مسدود است، همچنین محورهای پونل ـ خلخال، پاتاوه ـ دهدشت، جاسک ـ بشاگرد، زرآباد ـ چاهان، کمربندی یاسوج ـ اصفهان، جلگه‌ ـ چاه‌اسحاق و بادوله ـ بامنیر نیز تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.

وی در پایان با ارائه توصیه‌هایی به رانندگان خاطرنشان کرد: هموطنان زمان سفر خود را با توجه به ترافیک سنگین مدیریت کنند و از سفرهای غیرضروری در ساعات اوج تردد خودداری کنند.