یکی از اصلی‌ترین موانع، بی‌اعتمادی عمومی به بورس بود که از عدم شفافیت و برخی شعارهای غیرواقعی سیاستمداران نشات گرفته است. سیاست‌های ناگهانی و تغییرات متعدد در قوانین و مقررات نیز باعث سردرگمی و نارضایتی سهامداران شده است. علاوه بر این، ریسک‌های اقتصادی کلان و کاهش حاشیه سود شرکت‌ها فشار زیادی به بازار وارد آورده است. همچنین، نبود شفافیت کافی و اطلاعات مناسب در خصوص عملکرد شرکت‌ها نیز از دیگر عواملی است که رشد بازار را محدود کرده است.

در میزگرد «نبض بورس»، عبدالله رحیم لو بنیس و مجتبی شهبازی، کارشناسان بازار سرمایه، دیدگاه‌های خود را در خصوص عملکرد بازار در دو ماه گذشته و چشم انداز آن در سه ماه پایانی سال ۱۴۰۳ مطرح کردند.

کارشناسان معتقدند که هماهنگی و هم‌راستایی سیاست‌های اقتصادی می‌تواند افق دید مثبتی را در بخش تولید ایجاد کند. آن‌ها همچنین بر این نکته تأکید کردند که ناترازی انرژی و ریسک‌های سیاسی از جمله عواملی هستند که بر چشم‌انداز بازار سرمایه سایه می اندازند.

به گفته کارشناسان، بازار سرمایه هنوز در ابتدای مسیر ارزندگی خود قرار دارد و روند بهبود آن آغاز شده است. در عین حال، آن‌ها هشدار دادند که شاخص کل به‌تنهایی نمی‌تواند معیار مناسبی برای تحلیل و تصمیم‌گیری‌های سیاستگذاران باشد.