بورس امروز پس از نوسانات مختلف، در نهایت با رشد ۱.۷۳ درصدی به سطح ۲ میلیون و ۸۴۰ هزار واحد رسید و کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی را که آخرین بار در ۳۰ دی ماه ثبت کرده بود، پس گرفت. بازار در نیمه اول با تقاضای زیاد همراه بود، اما در نیمه دوم تحت تاثیر شایعه افزایش نرخ خوراک گاز پتروپالایشگاه‌ها به ۲۷ سنت، شاهد عقب‌نشینی قیمت‌ها بود. همچنین، صندوق‌های درآمد ثابت دومین روز متوالی خروج پول داشتند.

کمال خانزاده کارشناس بازار سرمایه در برنامه «نبض بورس» گفت: «بازار به دلیل عدم نقدینگی کافی، سریع به اخبار منفی واکنش نشان می‌دهد و زمان می‌برد تا به تعادل برسد. به رغم این، گزارش‌های اخیر برخی شرکت‌های پتروشیمی نشان دهنده عملکرد مثبت بوده، ولی هنوز اعتماد بازار به طور کامل بازنگشته است.»

وی همچنین درباره گزارشات ماهانه بهمن ماه توضیح داد: «با تغییر نرخ دلار نیمایی به توافقی، برخی شرکت‌ها شاهد افزایش تولید و فروش بودند. به ویژه در صنعت پتروشیمی و فلزات اساسی، گزارشات خوبی منتشر کرده‌اند.»

خانزاده اشاره کرد: «با توجه به روند فعلی و تاریخچه بازار در اسفند و فروردین، احتمالاً بازار صعودی باقی خواهد ماند. از ۱۵ اسفند به بعد، با تسویه‌های اعتباری و شناسایی سود شرکت‌ها، روند مثبت بازار شدت خواهد گرفت و این روند ممکن است تا فروردین و اردیبهشت سال بعد ادامه یابد.»