تأمین مالی ارزی طرحهای وزارت نفت با همکاری بانک مرکزی
وزیر نفت اعلام کرد که با توجه به منابع ارزی مناسب، تأمین مالی ارزی طرحهای وزارت نفت با همکاری بانک مرکزی در دستور کار قرار میگیرد.

به گزارش اکوایران و به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی، وزیر نفت در خصوص همکاری با بانک مرکزی به منظور تامین مالی ارزی طرحهای این وزارتخانه گفت: بهدلیل منابع ارزی مناسب، با همکاری بانک مرکزی تأمین مالی ارزی طرح های وزارت نفت در دستور کار قرار میگیرد و محدودیتی در ارز نداریم.
همچنین جواد اوجی در صفحه کاربری شخصی خود در یک پیام رسان نوشت: خداوند متعال را شاکرم که گروه نفت و گاز با همت همکارانم، سال ۱۴۰۲ را با رشد اقتصادی قابل توجه و از همه مهمتر، رشد صادرات و افزایش چشمگیر وصول درآمدهای ارزی به پایان رساند.
انشاءالله در سال جهش تولید، جهش درآمدهای ارزی را هم رقم خواهیم زد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آمادگی ایران برای دوره گذار
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
روز آزادی ترامپ نزدیک شد ؛ بورس ها در بیم، طلا در اوج
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
تشدید بیسابقه تنشهای لفظی میان ایران و آمریکا چه سرانجامی خواهد داشت؟
-
نبرد مرگ و زندگی بر سر اوراسیا؛ نظم امپراطوی باز میگردد؟
-
توافق نو بین ایران و آمریکا از مسیر روسیه
-
پیش بینی بورس در سال 1404
-
زلزله سیاسی و قضایی در فرانسه
چهره روز
اقدام محمد مصدق در ملی کردن صنعت نفت، در واقع به دولتیسازی این صنعت منجر شد. این اقدام، نه تنها الگویی برای سیاستهای…