برخورد بدون اغماض با سرشبکههای سازمانیافته قاچاق سوخت
ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پی تشدید ناترازی انرژی و افزایش قاچاق سوخت در آستانه فصل سرما، اجرای تکالیف دستگاههای مختلف در زمینه پیشگیری از قاچاق سوخت را بهطور جدی در دستور کار قرار داده است.
به گزارش اکوایران، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با توجه به ناترازی انرژی در کشور و تشدید آن در آستانه فصل سرما، پیگیری اجرای تکالیف دستگاههای مختلف در راستای پیشگیری از قاچاق سوخت را به عنوان اولویت خود قرار داده است؛ این تصمیم در جریان جلسهای که با حضور مسئولان مختلف برگزار شد، مطرح و مورد تاکید قرار گرفت.
در این جلسه، اعضا بر لزوم برخورد قاطع و بدون اغماض با سرشبکهها و مراکز دپو سوخت در استانهای هدف، همچنین رصد جریان مالی شبکههای فعال قاچاق سوخت، تأکید کردند. در ادامه، بررسی تکالیف دستگاههای مرتبط در زمینه تخصیص فرآوردههای نفتی یارانهای طبق دستورالعمل ماده ۴۴ آئیننامه اجرایی مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به تصویب رسید.
بنا به گزارش فارس، همچنین، ضرورت اجرای فوری تکالیف ماده ۱۳ دستورالعمل ماده ۴۴، به ویژه در زمینه تعیین الگوی مصرف سوخت در وزارتخانههایی مانند جهاد کشاورزی، نیرو، صمت، و راه و شهرسازی، مورد تأکید قرار گرفت.
اعضا همچنین بر شناسایی و توقیف کارتهای مهاجر با همکاری دستگاههای کشف، ضابط و قضائی تأکید کرده و بر شناسایی اسناد حمل صوری در حمل و نقل درون شهری و برون شهری از طریق دادهکاوی سامانههای مرتبط، و برخورد با شرکتهای حمل و نقل متخلف، تاکید داشتند.
یکی دیگر از مصوبات این نشست، شناسایی الگوریتمهای جدید برای تشخیص بارنامههای صوری بود تا بتوان خطر قاچاق سوخت را در حوزه صدور اسناد حمل صوری کاهش داد. همچنین، ارسال برخط اطلاعات عملکرد ناوگان حمل و نقل درون شهری از سوی سازمان شهرداریها و دهیاریها به سامانه جامع پیمایش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، از دیگر تصمیمات این جلسه بود.
در نهایت، با اجماع اعضا، تصمیم گرفته شد که نصب سامانههای «سیپاد» و «سپهتن» بر روی ناوگان درون شهری و برون شهری کشور به صورت فوری پیگیری شود.
در این جلسه که نمایندگان دادستانی کل کشور، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، پلیس امنیت اقتصادی، وزارت نفت، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، وزارت صمت، شرکت ملی پالایش و پخش، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، سازمان برنامه و بودجه، پلیس راهور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور حضور داشتند، تأکید بر شفافسازی تکالیف دستگاههای مختلف در اجرای وظایف محوله صورت گرفت.
پزشکیان: باید برای این سرقت مرا دار بزنند
چندی پیش، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری، در واکنش به بحران سوخت و قاچاق آن گفت: «چگونه روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت گم میشود در حالی که تولیدکننده و عرضهکننده خودمان هستیم؟ باید برای این سرقت مرا دار بزنند. عین این در آب و برق و گاز و همه چیز است.» این سخنان پزشکیان بازتاب گستردهای داشت و نگرانیها درباره قاچاق سوخت را دوچندان کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
85 درصد برنج ایرانی به عراق صادر شد؛ 6 کشور اروپایی در جمع مشتریان
-
طوفان خبری پروژه حفاری عظیم چینیها
-
رونمایی پورمحمدی از فاجعه مدیریتی در ایران
-
پایان نفت ایران برای سوریه: عربستان به کمک دمشق میآید؟
-
پیش بینی بورس فردا 2 دی 1403 / دلیل آیین نواختن زنگ معاملات چه بود؟
-
واکنش شورای اطلاعرسانی به شایعه استعفای رئیسجمهوری
-
سقوط اسد و گزینههای روی میز تهران/ دروازههای پکن گشوده میشود؟
-
اقدام غیرمنتظره تامین اجتماعی؛ قطع بیمه کارگران بدون اطلاع قبلی؟
-
وزیر خارجه ترکیه: امکان آغاز جنگ ایران و اسرائیل را زیاد میدانم!