به گزارش اکوایران، کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه مقدار تحویل سوخت نیروگاهی (نفت‌گاز و نفت‌کوره) در زمستان ۱۴۰۳ از مقدار تکلیفی فراتر رفته است، اظهار کرد: بر اساس تکلیف، میانگین تحویل نفت‌گاز نیروگاهی روزانه ۵۰ میلیون لیتر است که به‌طور میانگین روزانه در آذر ۵۱ میلیون لیتر، در دی ۵۴ میلیون لیتر و از ابتدای بهمن تا ۲۳ بهمن ۵۳ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است.

او افزود: از ابتدای آذر تا ۲۳ بهمن در مجموع به‌صورت میانگین روزانه حدود ۵۳ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۳۷ درصدی تحویل نفت‌گاز به نیروگاه‌ها را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه مقدار تحویل نفت‌گاز نیروگاهی از ابتدای امسال تا ۲۳ بهمن نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۳ درصد افزایش یافته است، افزود: همچنین تحویل نفت‌کوره به نیروگاه‌ها از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش مهر، ویس‌کرمی ادامه داد: در مجموع تحویل سوخت مایع نیروگاهی (نفت‌گاز و نفت‌کوره) از ابتدای امسال تا ۲۳ بهمن نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد رشد داشته است.

او با اشاره به اینکه از ابتدای بهمن تا ۲۳ بهمن به‌طور میانگین روزانه ۸۷ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است، گفت: این رقم رشد ۴۰ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی را نسبت به مدت مشابه پارسال (یکم تا ۲۳ بهمن) نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بیان کرد: روز سه‌شنبه (۲۳ بهمن) با رکوردی بی‌سابقه، ۵۹ میلیون لیتر نفت‌گاز و ۳۵ میلیون لیتر نفت‌کوره به نیروگاه‌ها تحویل داده شد و در مجموع ۹۴ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است.

ویس‌کرمی با اشاره به مقدار تحویلی نفت‌کوره به نیروگاه‌ها در زمستان امسال تصریح کرد: مقدار تحویلی نفت‌کوره به‌طور میانگین در آذر امسال ۲۵ میلیون لیتر در روز، در دی ۳۱ میلیون لیتر در روز و در بهمن (یکم تا ۲۳ بهمن) ۳۴ میلیون لیتر در روز بوده که به ترتیب رشد ۲۱ درصدی، ۱۸ درصدی و ۵۴ درصدی را نسبت به مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد.

به گزارش اکوایران، حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی هم صبح امروز با بیان اینکه صنعت پتروشیمی برای تولید مستمر به برق پایدار نیاز دارد، اظهار کرد: اگر مجتمع‌های پتروشیمی بخواهند برق را از شبکه سراسری تأمین کنند، تولید محصولات پتروشیمی تحت‌تأثیر نوسانات شبکه تولید قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه مجتمع‌های تولیدی پتروشیمی در زمان احداث، حدود ۴ هزار مگاوات برق در ساعت ظرفیت ایجاد کرده و برق را از طریق نیروگاه‌های خود تأمین می‌کنند، تصریح کرد: برق مازاد تولیدی از مجتمع‌های پتروشیمی به شبکه سراسری ارسال می‌شود.

به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه مجتمع‌های پتروشیمی در منطقه خوزستان از طریق پتروشیمی فجر و در منطقه عسلویه از طریق پتروشیمی دماوند برق مازاد رو به شبکه تحویل می‌دهند، گفت: مجتمع‌های پتروشیمی از ابتدای امسال تا پایان دی حدود ۱.۸ میلیون مگاوات برق را به شبکه تحویل داده است.

به گزارش اکوایران، ایران در سال جاری با ناترازی انرژی از جمله برق رو به رو شده است و همین موضوع زمینه ساز خاموشی های بسیاری است که از آغاز هفته جاری هم بار دیگر استارت چراغ خاموش آن زده شده است و در شهرهای مختلف شاهد قطعی برق هستیم.