توقف «الحاوی» در بورس
اکوایران: سازمان بورس تهران، نماد دحاوی (شرکت داروسازی الحاوی) را به دلیل اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی کارخانه و تعدیل بیش از 500 نفر از کارکنان، تا ششم شهریور به جهت بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر، متوقف کرد.
شرکت گروه کارخانههای تولیدی نورد آلومینیوم با نماد فنوال از راهاندازی نیروگاه برق به قدرت ۱.۲ مگاوات با بهای تمام شده ۳۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
شرکت توسعه حملونقل ریلی پارسیان با نماد حپاسا از افزایش ۳۰ درصدی نرخ حمل محمولات و حق دسترسی شرکت ملی پخش و شرکت راهآهن ج.ا.ا خبر داده است.
در ادامه دعوای رقابتی تپسی و اسنپ، شرکت اسنپ پس از تجدیدنظرخواهی در خصوص شکایت تپسی، بار دیگر محکوم شد و نماد شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس (تپسی) حق درخواست جبران خسارات ناشی از اقدامات اسنپ را برای خود محفوظ دانسته و آثار مالی این موضوع را نیز پس از نتیجه نهایی به اطلاع سهامداران خواهد رساند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تائید آسیب جدی تأسیسات هستهای
-
مسکو: آمادهایم به حل درگیری کمک کنیم اما میانجی نمیشویم
-
شنیده شدن صدای بلند در غرب تهران/ ماجرا چه بود؟
-
رکورد صادرات برنج پاکستانی شکست
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
فوری؛ شنیده شدن صدای انفجار در بابلسر
-
گفتگوی تلفنی پرتنش ترامپ و نتانیاهو
-
اعلام آمار مجروحین و شهدای حملات اسرائیل
-
بازنمایی مفاد توافق ایران و اسرائیل از زبان عراقچی