افزایش 260 درصدی سود ناخالص ثبهساز
شرکت بهساز کاشانه تهران (ثبهساز) در شش ماهه منتهی به بهار 1402 به درآمد عملیاتی 585 میلیارد تومان دست پیدا کرده که از این میزان سود ناخالص 489 میلیارد تومانی را شناسایی شده و رشد 258 درصدی را نسبت به دوره مشابه سال قبل رقم زده است.
شرکت صنعتی مینو (غصینو) دلایل افزایش سود عملیاتی در دوره سه ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۲ را ناشی از افزایش فروش مقداری به میزان ۶.۶ درصد و افزایش قیمت برخی از محصولات خود نسبت به دوره مشابه سال قبل مطرح کرده است.
شرکت سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین با نماد تاپیکو نیز در خصوص صورتهای مالی شفافسازی کرد. این شرکت افزایش ۴۷ درصدی سود عملیاتی نسبت به دوره مشابه سال گذشته را بابت افزایش درآمد سود سهام ناشی از سرمایهگذاری در شرکتهای سرمایهپذیر عنوان کرد.
بانک آینده با وزارت امور اقتصاد و دارایی مکاتبه ای انجام داد و خواستار اقدامات لازم جهت برگزاری مجامع عمومی بانک در خصوص تصویب صورتهای مالی بانک، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی و ... شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هدیه لاکچری قطر برای ترامپ
-
سیگنالهای مشهود ترامپ به مذاکرات با تهران؛ تنها گزینهای که دریچه دیپلماسی را تا پایان تابستان باز نگه میدارد
-
از چرخش ناو ترومن تا پایان تاب ترامپ؛ چرا آمریکا ناگهان از جنگ با یمن دست کشید؟
-
غافلگیری در تلآویو، تشویش در تهران؛ سفر به جایی که حال ترامپ را خوب میکند
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
بیبی خشم ویتکاف را بر انگیخت/ نتانیاهو جنگ غزه را طولانی کرد