ملک داروییها بیمشتری ماند
شرکت داروسازی «تولید دارو» و شرکتهای هم گروه (شرکت پخش البرز، شرکت سبحان دارو، سرمایهگذاری البرز، و شرکت البرز دارو) در اطلاعیهای در سامانه کدال اعلام کردهاند که با پایان یافتن مهلت برگزاری مزایده برای ملک خیابان دماوند هیچ پیشنهاد خریدی را دریافت نکرده و این مزایده بدون حصول نتیجه پایانیافته است. این در حالی است که این مزایده برای دومین بار در فصل جاری برگزار شده است.
نمادهای پارتا و پکرمان با استناد به نامه انجمن صنفی صنعت تایر نسبت به افزایش نرخ تایرهای کشاورزی به میزان ۲۵ درصد اقدام کردند.
نماد شرکت آهن و فولاد ارفع نیز طی اطلاعیهای از پرداخت کامل مبلغ بدهی تسهیلات ارزی دریافت شده از بانک صنعت و معدن خبر داده است. مبلغ اصلوفرع این تسهیلات به میزان ۱۰۳۴ میلیارد تومان بوده که برای احداث پست برق در سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲ دریافت شده است. همچنین ارفع از انعقاد قرارداد جدید برای استخراج و فروش ماده معدنی سنگآهن هماتیتی منگنز دار با ظرفیت سالیانه ۲۷۰ هزار تن در استان یزد خبر داده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
چین آب پاکی را روی دست ترامپ ریخت؛ واکنش پکن به نزدیکی آمریکا و روسیه
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد