توضیحات بانک ملت در خصوص قانون جهش تولید مسکن
بانک ملت در اطلاعیهای در سامانه کدال توضیحاتی کاملی در خصوص قانون جهش مسکن و پرداخت تسهیلات را عنوان کرده است. این بانک عنوان داشته که شرایط پرداخت منوط به معرفی متقاضیان واجد شرایط از سوی سامانه وزارت راه و شهرسازی بوده و همچنین تشکیل پرونده با رعایت کامل مفاد دستورالعمل اجرایی است و بانک در حال بررسی و پیگیری این موضوع است.
پتروشیمی نوری نیز در اطلاعیه ای در خصوص راه اندازی خط تولید آمونیاک پتروشیمی هنگام در اصلاحیهای این طور عنوان کرده است که ظرفیت تولید سالانه این شرکت ۷۲۶ هزار تن در سال است.
نماد پاکسان نیز در اطلاعیه ای عنوان داشته است که مدیرت بهای تمام شده و افزایش نرخ فروش محصولات از جمله مواردی هستند که باعث افزایش بیش از ۳۰ درصدی سود عملیاتی این شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل شده است.
نماد شرکت صنعتی پارس مینو و شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت پیشنهاد افزایش سرمایه از محل سود انباشته را به مجمع عمومی فوقالعاده مطرح کردهاند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
صدای انفجار در برخی نقاط تبریز شنیده شد
-
سفرای اروپایی بازگشتند؛ مذاکرات هستهای وارد فاز تازه میشود
-
کنست اسرائیل رای به الحاق کرانه باختری داد
-
آمادگی آموزش و پرورش برای آموزش آنلاین به دانش آموزان افغان/ هزینه سالانه 100 میلیون دلاری ایران برای اتباع
-
پاسخ آذری جهرمی به توییت پسر پزشکیان
-
اقدام خشونتآمیز علیه مامور پلیس راه در مشهد
-
انتقال آب زیاران به بیلقان؛ راهحلی برای آب تهران و کرج
-
قالیباف: ایران یکی از پنج قدرت اول جهان در عرصه هوافضا است
-
توافق ایران و جمهوری آذربایجان برای تکمیل پروژه ریلی آستارا