عملیات اورهال در «کنور»/ زمان واریز سود نقدی «وکغدیر»
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبا نور (کنور) در اطلاعیهای در سامانه کدال از قطعی گاز و آغاز عملیات اجرایی اورهال در سایت گندله سازی خود خبر داد. کنور که در سال مالی گذشته درآمد عملیاتی 2700 میلیارد تومانی داشته در سال مالی جاری و در 8 ماه نخست بیش از 1000 میلیارد تومان درآمدزادیی کرده است.
شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر(وکغدیر) با اعلام سود حسابرسی شده سال مالی ۱۴۰۲ خود به میزان ۷۵۲۸ میلیارد تومان، زمان واریز سود نقدی به حساب سهامدارانش را ۷ بهمن ماه عنوان کرد.
از گروه بانکیها نیز، بانک دی نیز در اطلاعیهای در ارتباط با موضوع وصول مطالبات از شرکت های تابعه و وابسته این طور عنوان کرده که کلیه مطالبات بانک از شرکت لیزینگ دی به مبلغ ۷۰۹ میلیارد تومان از طریق تملیک اموال غیر منقول شرکت مذکور را وصول کرده است.
شرکت ایران تایر (پتایر) و شرکت سرامیک های صنعتی اردکان (کسرا) نیز در گزارشهای جداگانه ای در سامانه کدال از پیشنهاد افزایش سرمایه از محل سود انباشته خود صحبت کردهاند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
دیپلمات سابق: ترامپ شانس بزرگی را در برابر تهران از دست داد/ گروسی روابط ایران و آژانس را نابود کرد
-
عراقچی هشدار داد: آماده پاسخ به هر ماجراجویی اسرائیل هستیم
-
آیا تهران به جنگندههای نسل چهارم چین روی آورده است؟
-
ریسک دیپلماتیک و اولین تماس پس از سه سال؛ پاریس نقشش را در خاورمیانه دوباره پس میگیرد؟
-
اولین واکنش آژانس به تعلیق همکاری از سوی تهران
-
پرداخت یک میلیارد تومان کمک بلاعوض به خانوارهای آسیبدیده تهرانی
-
آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس ایران را ترک نکردهاند
-
در پی اقدام ایران، بهای نفت افزایش یافت
-
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجارهبها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح میدهند بمانند؟