فولاد مبارکه، ورق رنگی میسازد
شرکت فولاد مبارکه اصفهان در اطلاعیهای در سامانه کدال از قرارداد جدید خود رونمایی کرد. بر اساس این اطلاعیه فولاد مبارکه قرار است با همکاری یک شرکت مهندسی بین المللی خط تولید ورق رنگی لوازم خانگی با ظرفیت 120 هزار تن در سال را احداث کند.
شرکت شرکت آهن و فولاد ارفع نیز از توقف بخشی از فعالیت شرکت خود خبر داده و علت این موضوع را نامه شرکت ملی گاز ایران، در خصوص محدودیت مصرف گاز عنوان داشته است.
پالایش نفت بندرعباس در اطلاعیهای در سامانه کدال عنوان کرده است که با توجه به بخش نامه اخیری دریافتی ۱۲ درصدی از درآمد عملیاتی ۹ ماهه خود را از دست داده است؛ چیزی نزدیک به ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان.
نمادهای چکارن ، کیمیا و فزرین پیشنهاد افزایش از محل سود انباشته را در دستور کار خود قرار دادهاند.
لیزینگ صنعت و معدن نیز در ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه سال جاری در گزارش حسابرسی شده خود از سودخالص ۱۸۰ میلیارد تومانی خبر داد. همچنین شرکت سرمایه گذاری لقمان نیز در همین بازه زمانی ۱۱۴ میلیارد تومان را به عنوان سودخالص شناسایی کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
حمله موشکی به اسرائیل/ فرودگاه بنگوریون تعطیل شد؛ اسرائیلیها به پناهگاه رفتند
-
جنجال وجود نیترات در هندوانههای ایرانی/ سازمان استاندارد واکنش داد
-
دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند؛ چین پیروز راند اول شد؟
-
آخرین خبر از حکم اعدام تتلو
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
جزئیات توافق یمن و آمریکا به روایت وزارت خارجه عمان/ تصمیم نتانیاهو پس از توافق میان صنعا و واشنگتن