تقابل خریداران و فروشندگان در هیجان 3 درصدی/ فروش مرحله جدیدی از اوراق دولتی
بورس اوراق بهادار تهران هفته جاری را با دامنه مثبت و منفی 3 درصدی آغاز کرد و در این بازار در دو نیمه متفاوت شاهد تقابل خریداران و فروشندگان بودیم.
خریداران بازار انتظار پایان جنگ و تنش در منطقه را داشتند و فروشندگان نیز با ترس این موقعیت را فرصتی برای خروج در نظر گرفته بودند.
سفر رئیس مجلس به لبنان قبل از شرکت در اجلاس جهانی در ژنو ، سفر چندی پیش عراقچی به لبنان و همچنین دیپلماسی فعال منطقهای را برای همراه کردن همسایگان با یک رویکرد دیپلماتیک فراگیر در خصوص متوقف کردن جنگ اسرائیل در لبنان و غزه از عواملی بود که اهالی بازار در خرید و فروشهای خود آن را لحاظ کرده است.
اما شروع انتشار گزارش شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ برای شرکت ها و همچنین خبر انتشار بیش از ۶۰ همت از اوراق دولتی در هفته جاری میتواند روی بازار و شاخص کل تاثیرات متفاوتی را داشته باشد.
این در حالی است که برآیند ورود و خروج پول به بازار بورس اوراق بهادار تهران در روز گذشته اعداد متعادلی را نشان می داد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مقام آمریکایی: پایگاه العدید با موشکهای بالستیک کوتاهبرد و میانبرد هدف قرار گرفت
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران
-
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: بدون کمترین اعتماد به دشمنان و دست به ماشه آماده پاسخ پشیمانکننده هستیم
-
قالیباف: به خویشتنداری در برابر مشارکت آمریکا در تجاوز اسرائیل پایان میدهیم
-
مسکو: آمادهایم به حل درگیری کمک کنیم اما میانجی نمیشویم
-
فوری؛ شنیده شدن صدای انفجار در بابلسر
-
مقام سابق آمریکا: توافق ترامپ بین ایران و اسرائیل پایدار نیست
-
شرط بازگشت ایران به دیپلماسی از زبان عراقچی
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران و کرج