روایت معاملهگران از مرز صعود و نزول بازار
هشدار معاملهگران پیشکسوت: گول نوسانگیرها را نخورید/ دلار تهران بین ۵۹ و ۶۰ بازی می کند/ اتحاد درهم با مرز ۱۶ کماکان برقرار است/ حباب سکه به هفت میلیون و ۲۰۰ هزار رسید/ معاملهگران درباره شب عید چه میگویند؟
بازار ارز و سکه بعد از تسویه قیمت دلار هرات در روز پنجشنبه هفته گذشته، دست اتاقهایی افتاده که بعد از تسویه در حال فعالیت هستند. البته بیشتر اتاقها هم بعد از تسویه، دیگر فعالیت ندارند و عمق بازار کم شده یعنی در واقع تعداد بازیگرها بازار کاهش پیدا کرده است. برای همین در بازار گوشزد میشد در این شرایط احتمال اینکه بازار دست نوسانگیر بیفتد و شانتاژ شود زیاد است.
تحلیلگران تکنیکال معتقدند محدوده ۵۷ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۵۸ هزار تومان مرز صعود و نزول بازار است. اگر این محدوده حفظ شود قیمت میتواند بالا نوسان دهد و در مقابل اگر به زیر این محدوده برود روند بازار نزولی خواهد شد.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیشنهاد ویتکاف در لحظه حساس؛ پیچ تند مذاکرات و بنبست میانجیگر
-
مشاور امنیت ملی بایدن: توافق احتمالی با ایران، بسیار شبیه به برجام خواهد بود
-
وزیر امور خارجه در تنگنای بهارستان؛ علت فراخواندن عباس عراقچی به مجلس در میانه مذاکرات چیست؟
-
اعتراض اصناف به ضرایب مالیاتی
-
سلطان در خط پایان؛ چگونه اردوغان سقوط خود را مهندسی کرد؟
-
طمعی که فرصت طلایی توافق را بر باد داد؛ چگونه پوتین کابوس خود را خلق کرد؟
-
مهیبترین حمله پهپادی اوکراین علیه روسیه از آغاز جنگ/ بمبافکنهای هستهای نابود شدند
-
پیشنهادهای مدنیزاده برای اصلاحات / حرکت اینچ به اینچ برای اقتصاد ایران
-
چرا سقوط اسد، اردوغان و بن سلمان را از رقیب به متحد تبدیل کرد؟