مرور روزنامه ها روز ۵ شنبه ۴ آذر در اکو ایران
زاکانی،احمدی نژاد را تکرار می کند؟
در چندماهی که از رسیدن زاکانی به خیابان بهشت گذشته است، طرحهای اجرایی و اقداماتی که شهردار تهران انجام می دهد یادآور کارهایی است که محمود احمدینژاد در زمان تصدی خود برا شهرداری انجام میداد.
علیرضا زاکانی در تازه ترین اقدام خود خبر از راه اندازی صندوق قرضالحسنه در هر محله تهران و اهدای وام قرضالحسنه به شهروندان تهرانی داده است، اقدامی که بی شباهت به اهدای وام ازدواج یک میلیونتومانی احمدی نژاد در زمان شهرداری خود به زوجهای جوان نیست.
حال این پرسش مطرح است ایجاد ۳۵۴ صندوق قرض الحسنه در دورانی که شهرداری با چالش های مالی زیادی رو به رو است چقدر تحقق پذیر است؟ از سخنان زاکانی بر می آید بخشی از منابع از طریق بانک شهر و بخشی از طریق مردم است اینجا مساله پیچیده تر می شود که بانک شهر از کجا می خواهد بیاورد؟ بانکی که بر اساس گزارش حسابرس تا شهریور ۹۹ ۱۳ برابر سرمایه ثبتی خود زیان داده است. عددی بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پرداخت خسارت بابت تأسیسات هستهای، پیششرط ایران برای مذاکره
-
تیبا فیسلیفت هم قیمت پژو 207 شد
-
پیام صریح تهران به غرب: بدون لغو تحریم، محدودیت هستهای معنا ندارد
-
واکنش عربستان به خبر محاصره کشتی سعودی حامل سلاح برای اسرائیل
-
تماس مهم مصر با ایران و آژانس انرژی اتمی / از سرگیری مذاکرات هستهای ایران؟
-
رنسانس نابهنگام؛ ظهور کانال جدید ترامپ با تهران و پکن
-
اختلاف قیمت 10خودرو از کارخانه تا بازار؛ از آواتار تا پژو ۲۰۷
-
خانوارها برای تأمین حداقل معیشت چقدر خرج میکنند؟
-
بهترین گزینه تهران، ترامپ و اروپا برای گریز از سناریوی باخت-باخت